Care Pack szolgáltatások

Szolgáltatások, amelyek már az első problémánál kifizetődnek


Mit kezdene vállalkozása számítógépek és nyomtatók nélkül?

A válasz: Nem akarja tudni.

A HP támogatási szolgáltatások tartalma a következő: utazási szolgáltatások, nyomon követési és helyreállítási szolgáltatások, helyszíni szolgáltatások, hibásadathordozó-megőrzés, helyreállítási és visszaállítási szolgáltatások, helyszíni nyomtatócsere és következő munkanapi nyomtatócsere. Tehát minden, amire csak szüksége lehet, hiszen az üzlet nem állhat le.

 


Hibásadathordozó-megőrzési szolgáltatások

Néha még a legjobb adathordozó is meghibásodhat. Ha ez megtörténik, érthető, hogy nem szívesen küldené azt bizalmas adataival együtt egy távoli létesítménybe. Pontosan ott van rájuk szükség, ahol éppen vannak, ennek érdekében ajánljuk a HP hibásadathordozó-megőrzési szolgáltatását.
Szakterületünk az adatok adott telephelyen történő helyreállítása. Ha pedig cseremeghajtóra lenne szüksége, a HP támogatási szolgáltatások ezt díjmentesen biztosítják.
A HP hibásadathordozó-megőrzési opció ideális, ha Önnek a titkosított, védett és bizalmas adatokat kell biztonságban, ellenőrzése alatt tudnia – vagy ha például olyan adatvédelmi szabályozásoknak kell megfelelnie, mint a HIPAA.Helyszíni nyomtatócsere

A helyszíni nyomtatócsere szolgáltatás esetén leszállítjuk a nyomtatót az Ön telephelyére, hogy azonnal munkához is láthasson!


Nyomtatócsere a következő munkanapon

Ha a HP szakértője nem tudja megoldani a problémát telefonon keresztül, cserealkatrészt vagy megfelelő HP terméket küldünk a következő munkanapon.


Utazási szolgáltatások

Egy utazás során számos veszély leselkedik laptopjára és táblagépére. Leeshet a táska, kiömölhet a kávé, és a bérautók is rendszerint a napon főnek, ami nem tesz jót egyik benne felejtett készüléknek sem. Azonban ha vállalata rendelkezik az utazóknak szóló HP következő munkanapi hardvertámogatással, biztos lehet abban, hogy a gyors javítás nem marad el – itthon és külföldön egyaránt. A következő munkanapi helyszíni szolgáltatással gyors, megbízható helyreállítási szolgáltatásokat biztosítunk számos országban, és távoli diagnosztikát végzünk.
Ez a HP Care Pack szolgáltatás a szokásos, korlátozott HP-jótállással együtt működik, időtartama pedig a hardver megvásárlásának dátumától függ.Helyszíni szolgáltatások

A malmozás nem túl biztonságos üzleti stratégia. Ezért lehet szükség a HP következő munkanapi helyszíni hardvertámogatási szolgáltatásra. A legnépszerűbb Care Pack szolgáltatási opciónk biztosítja, hogy egy képzett HP támogatási munkatársunk már a következő munkanapon az Ön telephelyén lesz. Így munkatársai – és berendezéseik – visszatérhetnek a munkához.

Megbeszéljük: A problémát először telefonon vagy távoli hozzáféréssel próbáljuk megoldani.

Meglátogatjuk: Ha a hardver személyes közreműködést igényel, a HP egyik támogatási munkatársa a következő munkanapon felveszi Önnel a kapcsolatot.

Alkatrészekkel érkezünk: Kicseréljük a szükséges alkatrészeket vagy anyagokat. A merevlemezeit pedig minden esetben megőrizheti.

Megjavítjuk: Legyen szó a berendezés meghibásodásáról vagy más egyébről. Emellett a baleseti sérülések elleni védelmet is hozzáadhatja a szolgáltatásokhoz, hogy teljes lefedettséget élvezhessen.


A kínálatunkban jelenleg elérhető HP Care-Pack-ek ide kattintva megtekinthetők.

Ha segítségre van szüksége a megfelelő HP Care-Pack kiválasztásához, kattintson ide.