Egyedi ajánlatok vállalkozása igényeire szabva


Új laptop? Új eszközpark? Új iroda?
Valósítsa meg beszerzési terveit, kérjen egyedi árajánlatot!


Ehhez mindössze válassza ki a megvásárolni kívánt termékeket, kiegészítőket és szolgáltatásokat, majd küldje el igényeit nekünk az egyedi projekt űrlap kitöltésével. Ez a HP Marketplace minden viszonteladójához megérkezik, akik rövidesen visszajeleznek a személyre szabott árajánlat elküldésével. Így egyszerre kérhet ajánlatot egy adott beruházásra vagy projektre valamennyi dedikált viszonteladó partnerünktől.


Milyen előnyökkel jár, ha egyedi ajánlatot kér?

  • Beszerzési igényeit viszonteladó partnereink tapasztalt IT szakemberi válaszolják meg, hogy a legkülönbözőbb vállalati igényeket is szem előtt tartva készíthessék el vállalkozása számára a legjobb árajánlatot.

  • A beérkező árajánlatokkal kapcsolatban egyeztethet viszonteladó partnereinkkel a felületen keresztül, hogy megtalálja a vállalkozására szabott, legkedvezőbb ajánlatot.

  • Az ajánlat elfogadását követően rugalmas fizetési feltételeket biztosítunk. A HP Marketplace felületén online bankkártyás és banki utalásos fizetésre van lehetőség, de a megvásárolni kívánt termékek vételárát utólag is rendezheti, a beszerzési szerződés keretében. Az elérhető fizetési módok viszonteladónként eltérhetnek.

  • A megrendelt termékeket díjmentesen házhozszállítjuk Magyarország egész területén, a lehető legrövidebb idő alatt.

  • A terméklistában és a HP Marketplace felületén kínált termékek mind raktáron vannak, így nem kell aggódnia, hogy valóban beérkeznek-e a kívánt időpontra a megrendelt termékek. Mi pedig azon leszünk, hogy rendelését futárszolgálatunk minél előbb kézbesítse, és az új eszközöket vállalkozása a lehető legrövidebb időn belül használatba vehesse. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a rendelkezésre álló készleteket a rendszer az ajánlat elfogadásakor foglalja le rendelése teljesítéséhez, így az ajánlatbeérkezéséhez képest a rendelkezésre álló készletek változhatnak.


Milyen előnyökkel jár, ha egyedi ajánlatot kér?

  • Egyedi ajánlatot nem csak konkrét terméktípusok megadásával kérhet, hanem általános elképzelések és feltételek megadása alapján is, mint például a termék(ek) használatának célja, kívánt szolgáltatások, a rendelkezésre álló költségkeret stb.

  • Megadhatja az ajánlatkérés során, hogy milyen határidőig várja az árajánlatokat, és viszonteladó partnereink az adott időpontig reagálhatnak egyedi projekt igényére vállalkozására szabott árajánlataikkal.

  • A beérkező ajánlatok közül kiválaszthatja a legmegfelelőbbet, hogy a legelőnyösebb konstrukcióval valósíthassa meg elképzeléseit. Ezáltal megtalálhatja az igényeinek megfelelő legjobb megoldást, minősített viszonteladók különféle termékeit és szolgáltatásait kombinálva.

  • Az ajánlatkéréssel kapcsolatos fejleményeket egyszerűen követheti, az előzményeket és visszajelzéseket bármikor egyszerűen visszakeresheti.

  • Ahhoz hogy egyedi projekt igénylést és ajánlatkérést vihessen fel a felületen, felhasználói profiljában a céges adatokat is ki kell tölteni, hiszen ezt a lehetőséget kifejezetten cégeknek, kisvállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak kínáljuk.Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba.