22.A vételár megfizetése


22.1.A megrendelt Termékek vételára megfizetésének elérhető módjait a Viszonteladó határozza meg, amelyet a megrendelés leadása során a HP Marketplace megjelenít. A Viszonteladó által elérhetővé tett fizetési módok közül a Vásárló a megrendelés során választja ki az általa alkalmazni kívánt fizetési módot.


22.2.A Vásárló tudomásul veszi, hogy online fizetési mód választása esetén a fizetési szolgáltatást az ALSO együttműködő partnere, a PayPro S.A. (székhelye: Poznań, ul. Kanclerska 15, 60-327 Poznań, nyilvántartja Poznani Kerületi Bíróság, nyilvántartási száma: 0000347935, közösségi adószáma: 7792369887) nyújtja. Az online fizetési mód alkalmazása esetén szükségessé válhat a Vásárló bankkártya adatainak online felületen történő rögzítése, amelyre tekintettel az online fizetési módot a Vásárló minden esetben kizárólag a saját felelősségére veszi igénybe. Online fizetési mód választása esetén az ALSO a Vásárló bankkártya adatait nem kapja meg, azokhoz nem fér hozzá, részére az adatok nem kerülnek továbbításra. Ezen adatokat kizárólag a PayPro S.A. kezeli, és az online fizetési mód választásával és a bankkártya adatok rögzítésével a Vásárló kifejezetten hozzájárul ezen adatkezeléshez.


22.3.A Vásárló a Termékek vételárának és a Viszonteladói Szolgáltatások díjának megfizetésével egyidejűleg köteles megfizetni a Viszonteladó részére a szállítási díjakat és azon egyéb lehetséges díjakat, amelyeket a HP Marketplace a megrendelés leadása előtt megjelenített. A megrendelés leadásával a Vásárló kifejezetten elfogadja ezen árakat, díjakat és költségeket.


22.4.A Vásárló az általa a megrendelés leadása során kiválasztott fizetési mód szerint köteles a megrendelt Termékek (és a kapcsolódó Viszonteladói Szolgáltatások) vételárát megfizetni.


22.5.A Viszonteladó és a Vásárló közötti tranzakciók esetleges díjait az érintett Viszonteladó és/vagy a Vásárló köteles megfizetni a hatályos jogszabályi rendelkezések és a felek megállapodása szerint. Ezen tranzakciós díjak az ALSO-ra vagy a HP-ra nem terhelhetők át.