HP 14s-dq5007nh Intel Core i3-1215U 14inch FHD 8GB 256GB PCIe SSD Intel UHD DOS 1Y+2YCP Natural silver (HU)

Cikkszám: 7E0Y5EA

Resolution

1920 x 1080 (Full HD)

Specifikáció

Alapár

196 541
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[5] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel növekvő számozása nem a növekvő teljesítményt jelenti.
[6] A Full HD képminőséghez Full HD felbontású tartalom szükséges.
[7] A billentyűkben lévő, felhasználás után újrahasznosított műanyagok százalékos aránya termékenként változó.
[8] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi CERTIFIED 6™ (802.11ax) visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal. A Wi-Fi CERTIFIED 6™ úgy van kialakítva, hogy támogassa a gigabites adatátviteli sebességet, ha a fájlátvitel azonos útválasztóhoz csatlakozó eszközök között történik. A használatához külön megvásárolható vezeték nélküli útválasztóra van szükség, amely támogatja a 80 MHz-es és nagyobb frekvenciájú csatornákat. A Wi-Fi CERTIFIED 6™ (802.11ax) nem támogatott Fehéroroszországban, ahol a Wi-Fi-beállítások a helyi jogszabályi követelményeknek megfelelően lesznek optimalizálva (802.11ac).
[9] A szolgáltatásokhoz külön szoftverre vagy külső gyártótól származó alkalmazásokra lehet szükség az ismertetett funkciók biztosításához.
[1] A villódzásmentes működést biztosító funkció megszünteti a képernyő vibrálását a DC Dimming technológiás LED-es háttérvilágítás integrálásával.
[2] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[3] A Windows MobileMark 18 akkumulátor üzemideje több tényezőtől, például a termék típusától, a konfigurációtól, a betöltött alkalmazásoktól és szolgáltatásoktól, a használattól, valamint a vezeték nélküli és energiagazdálkodási beállításoktól függ. Az akkumulátor maximális kapacitása az idővel és a használattal természetes módon csökken. További részletek: https://bapco.com/products/mobilemark-2018/.
[4] Az akkumulátort 45 percen belül feltölti 50%-ra, ha a rendszer ki van kapcsolva (a „leállítás” parancs használatával). Használata a noteszgéphez mellékelt HP tápegységgel ajánlott, kisebb kapacitású akkumulátortöltővel azonban nem. Ha az akkumulátor töltöttsége elérte az 50%-ot, a töltés visszaáll a normál sebességre. A töltési idő a rendszertűréstől függően +/-10%-kal eltérő lehet. Csak egyes HP termékeken érhető el. A termékfunkciók teljes listájáért látogasson el a http://store.hp.com webhelyre.
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[3] A Windows MobileMark 18 akkumulátor üzemideje több tényezőtől, például a termék típusától, a konfigurációtól, a betöltött alkalmazásoktól és szolgáltatásoktól, a használattól, valamint a vezeték nélküli és energiagazdálkodási beállításoktól függ. Az akkumulátor maximális kapacitása az idővel és a használattal természetes módon csökken. További részletek: https://bapco.com/products/mobilemark-2018/.
[5] Az akkumulátort 45 percen belül feltölti 50%-ra, ha a rendszert kikapcsolták (a „leállítás” paranccsal). Használata a noteszgéphez mellékelt HP tápegységgel ajánlott, kisebb kapacitású akkumulátortöltővel azonban ne használja. Miután az akkumulátor töltöttségi szintje elérte a 50%-ot, a töltés visszaáll a normál sebességre. A töltési idő a rendszertűréstől függően +/- 10%-kal eltérhet a megadottaktól. Csak egyes HP termékeken érhető el. A termékfunkciók teljes listáját lásd: http://store.hp.com.
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[7] Az Intel® Turbo Boost teljesítménye függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól. További információk: http://www.intel.com/technology/turboboost/.
[10] Az akkumulátor-üzemidőt a HP tesztelte folyamatos FHD videólejátszással, 1080p (1920 x 1080) felbontással, 150 nit fényerővel, 17%-os rendszerszintű és 100%-os lejátszóhangerővel, a helyi tárhelyről teljes képernyőn lejátszott tartalommal, csatlakoztatott fejhallgatóval, bekapcsolt, de nem csatlakoztatott vezeték nélküli kapcsolattal. Az akkumulátor tényleges üzemideje a konfigurációtól függően változik, és a maximális kapacitás az idővel és a használattal természetes módon csökken.
[11] A Wi-Fi 6 úgy van kialakítva, hogy támogassa a gigabites adatátviteli sebességet, ha a fájlátvitel azonos útválasztóhoz csatlakozó eszközök között történik. A használatához külön megvásárolható vezeték nélküli útválasztóra van szükség, amely támogatja a 80 MHz-es és nagyobb frekvenciájú csatornákat.
[12] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 6 visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal.
[13] A Wi-Fi 6 (802.11ax) nem támogatott Fehéroroszországban, ahol a Wi-Fi-beállítások a helyi jogszabályi követelményeknek megfelelően lesznek optimalizálva (802.11ac).
[17] Minden működési jellemző a HP részegységgyártói által megadott tipikus jellemző; a tényleges teljesítmény ennél nagyobb vagy kisebb is lehet.
[18] Az aktív és nem aktív megtekintési terület százalékos aránya az aktív megtekintési területhez és a kerethez viszonyítva. A mérést végezze úgy, hogy a fedél az asztalhoz képest függőlegesen áll.
[23] A wattórában (Wh) mérhető tényleges akkumulátorkapacitás eltér a tervezési kapacitástól. Az akkumulátor kapacitása természetes módon csökken a tárolási időtartam, az idő, a használat, a környezet, a hőmérséklet, a rendszer-konfiguráció, a betöltött alkalmazások, a funkciók, az energiagazdálkodási beállítások és egyéb tényezők következtében.
[37] Weight and system dimensions may fluctuate due to configuration and manufacturing variances.
[41] A billentyűk felhasználás után újrahasznosított műanyagot tartalmaznak. Az egyes részegységekben lévő, felhasználás után újrahasznosított anyagok százalékos aránya termékenként változó.
[45] A villódzásmentes működést biztosító funkció megszünteti a képernyő vibrálását a DC Dimming technológiás LED-es háttérvilágítás vagy LED-fénykibocsátás integrálásával. A DC DIMMING funkció csak 100 nit felett működik az OLED panelek esetében.

A kívánt opció kiválasztása

Kérjük, válasszon a terméket forgalmazó viszonteladók listájából. A termékeket díjmentesen szállítjuk.

A kiválasztott termékkel együtt az alábbi szolgáltatásokat is kosárba teheti. A személyes kiszállást igénylő szolgáltatások elérhetőségét lakcíme és irányítószáma megadásával ellenőrizheti.

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat