HP 15s-eq2019nh AMD Ryzen 3 5300U 15.6inch FHD AG 8GB 256GB PCIe SSD Radeon RX Vega 6 W10H 1Y+2YCP Snowflake white

Cikkszám: 4P820EA

Resolution

1920 x 1080 (Full HD)

Specifikáció

Alapár

223 859
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[2] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és további követelmények vonatkozhatnak idővel a frissítésekre. Lásd: http://www.windows.com.
[3] A villódzásmentes működést biztosító funkció megszünteti a képernyő vibrálását a DC Dimming technológiás LED-es háttérvilágítás integrálásával.
[4] A Full HD képminőséghez Full HD felbontású tartalom szükséges.
[5] Az akkumulátor-üzemidő számos tényezőtől, például a termék típusától, a konfigurációtól, a betöltött alkalmazásoktól, a funkcióktól, a használattól, valamint a vezeték nélküli és energiagazdálkodási beállításoktól függően változik. Az akkumulátor maximális kapacitása az idővel és a használattal természetes módon csökken. További részletek: https://bapco.com/products/mobilemark-2018/.
[6] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 5 (802.11ac) visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi Wi-Fi 5-specifikációkkal.
[7] A tényleges sebesség eltérő lehet. Az USB Type-C® és az USB-C® az USB Implementers Forum védjegye.
[1] Internetszolgáltatást igényel, ami nem képezi a termék részét.
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[1] 25 GB ingyenes Dropbox tárhely a regisztrációtól számított 12 hónapig. További részletekért és a használati feltételekért, beleértve a lemondási szabályzatot, látogasson el a Dropbox webhelyére a https://www.dropbox.com/help/space/hp-promotion címen. Internetszolgáltatást igényel, amely nem képezi a termék részét.
[2] Tartalmazza az ingyenes 30 napos előfizetést a McAfee LiveSafe szolgáltatásra. Internet-hozzáférést igényel, amely nem képezi a termék részét. A lejárat után előfizetés szükséges.
[3] A Windows MobileMark 18 akkumulátor üzemideje több tényezőtől, például a termék típusától, a konfigurációtól, a betöltött alkalmazásoktól és szolgáltatásoktól, a használattól, valamint a vezeték nélküli és energiagazdálkodási beállításoktól függ. Az akkumulátor maximális kapacitása az idővel és a használattal természetes módon csökken. További részletek: https://bapco.com/products/mobilemark-2018/.
[5] Az akkumulátort 45 percen belül feltölti 50%-ra, ha a rendszer ki van kapcsolva (a „leállítás” parancs használatával). Használata a noteszgéphez mellékelt HP tápegységgel ajánlott, kisebb kapacitású akkumulátortöltővel azonban ne használja. Miután az
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az AMD számozása nem az órajelet tükrözi.
[7] A Max Boost órajelfrekvencia-teljesítmény függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól.
[10] Az akkumulátor-üzemidőt a HP tesztelte folyamatos FHD videólejátszással, 1080p (1920 x 1080) felbontással, 150 nit fényerővel, 17%-os rendszerszintű és 100%-os lejátszóhangerővel, a helyi tárhelyről teljes képernyőn lejátszott tartalommal, csatlakoztatott fejhallgatóval, bekapcsolt, de nem csatlakoztatott vezeték nélküli kapcsolattal. Az akkumulátor tényleges üzemideje a konfigurációtól függően változik, és a maximális kapacitás az idővel és a használattal természetes módon csökken.
[14] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 5 (802.11ac) visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi Wi-Fi 5-specifikációkkal.
[17] Minden működési jellemző a HP részegységgyártói által megadott tipikus jellemző; a tényleges teljesítmény ennél nagyobb vagy kisebb is lehet.
[18] Az aktív és nem aktív megtekintési terület százalékos aránya az aktív megtekintési területhez és a kerethez viszonyítva. A mérést végezze úgy, hogy a fedél az asztalhoz képest függőlegesen áll.
[21] A wattórában (Wh) mérhető tényleges akkumulátorkapacitás eltér a tervezési kapacitástól. Az akkumulátor kapacitása természetes módon csökken a tárolási időtartam, az idő, a használat, a környezet, a hőmérséklet, a rendszer-konfiguráció, a betöltött alkalmazások, a funkciók, az energiagazdálkodási beállítások és egyéb tényezők következtében.
[22] 30 nap után visszaáll a LastPass alapváltozatára.
[24]A Windows aktiválását követő 180 napon belül kell aktiválnia.
[25] Az ajánlat világszerte érvényes (kivéve Kína és az embargóval sújtott országok, vagy más, a vonatkozó törvények és szabályozások által korlátozottként meghatározott országok) az új és meglévő, 18. életévüket betöltött előfizetők számára. A Start menüben az Adobe ikonra kattintva 1 hónapos ingyenes próbaidőszakot aktiválhat bizonyos Adobe-szoftverekhez. A szoftver ehhez az eszközhöz kötött, és nem ruházható át. Amennyiben szeretne feliratkozni egy automatikusan megújuló előfizetésre, fizetési módját a regisztrációnál adhatja meg. A fizetési mód megadásával előfizetése automatikusan megújul a megújítás napján aktuális díjon, amíg le nem mondja az előfizetést. Amennyiben az 1 hónapos ingyenes próbaidőszak vége előtt lemondja előfizetését, nem kell előfizetési díjat fizetnie. Előfizetését bármikor lemondhatja az Adobe-fiókja oldalán vagy az ügyféltámogatáson keresztül. Kérjük, tekintse meg az Adobe Spark és az ajánlatban elérhető egyéb Adobe-termékek aktuális árait. Az ajánlat oktatás
[27] Az egyesült államokbeli EPEAT® regisztráció alapján, az IEEE 1680.1-2018 EPEAT® szabványnak megfelelően. Az EPEAT®-állapot országonként eltér. További információért látogasson el a www.epeat.net webhelyre.
[38] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és idővel további követelmények vonatkozhatnak a frissítésekre. További információ: http://www.windows.com

A kívánt opció kiválasztása

Kérjük, válasszon a terméket forgalmazó viszonteladók listájából. A termékeket díjmentesen szállítjuk.

A kiválasztott termékkel együtt az alábbi szolgáltatásokat is kosárba teheti. A személyes kiszállást igénylő szolgáltatások elérhetőségét lakcíme és irányítószáma megadásával ellenőrizheti.

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat