HP EnvY 15-ew0003nh Intel Core i5-1240P 15.6inch fhd 16GB 512GB pcie ssd Intel Iris Xe Graphics W11H 1Y+2YCP Nightfall Black

Cikkszám: 753U9EA

Resolution

5 Megapixel

Specifikáció

Alapár

489 356
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[4] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és további követelmények vonatkozhatnak idővel a frissítésekre. Lásd: http://www.windows.com.
[5] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel növekvő számozása nem a növekvő teljesítményt jelenti.
[6]Az Intel és az Iris az Intel Corporation vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az Intel, az Intel logó és az Iris az Intel Corporation vagy leányvállalatai bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
[7] A grafikus teljesítmény a kijelző maximális felbontásától függően korlátozott lehet. A 4K képminőséghez 4K felbontású tartalom szükséges.
[8] A villódzásmentes működést biztosító funkció megszünteti a képernyő vibrálását a DC Dimming technológiás LED-es háttérvilágítás integrálásával.
[9] Az óceánok tisztaságát fenyegető és a felhasználás után újrahasznosított műanyagok százalékos aránya termékenként változó. Az újrahasznosított műanyagok aránya az IEEE 1680.1-2018 szabványban szereplő meghatározáson alapul.
[1] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számjelzései nem a magasabb teljesítményre utalnak.
[2]A szolgáltatásokhoz külön szoftverre vagy külső gyártótól származó alkalmazásokra lehet szükség az ismertetett funkciók biztosításához. Internetszolgáltatást igényel, amely nem képezi a termék részét.
[3] A Duet® for HP segítségével második kijelzőként használhatja a táblagépét, telefonját vagy egy másik számítógépet.
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[1] 25 GB ingyenes Dropbox tárhely a regisztrációtól számított 12 hónapig. További részletekért és a használati feltételekért, beleértve a lemondási szabályzatot, látogasson el a Dropbox webhelyére a https://www.dropbox.com/help/space/hp-promotion címen. Internetszolgáltatást igényel, amely nem képezi a termék részét.
[2] Tartalmazza az ingyenes 30 napos előfizetést a McAfee LiveSafe szolgáltatásra. Internet-hozzáférést igényel, amely nem képezi a termék részét. A lejárat után előfizetés szükséges.
[3] A Windows MobileMark 18 akkumulátor üzemideje több tényezőtől, például a termék típusától, a konfigurációtól, a betöltött alkalmazásoktól és szolgáltatásoktól, a használattól, valamint a vezeték nélküli és energiagazdálkodási beállításoktól függ. Az akkumulátor maximális kapacitása az idővel és a használattal természetes módon csökken. További részletek: https://bapco.com/products/mobilemark-2018/.
[5] Az akkumulátort 30 percen belül feltölti 50%-ra, ha a rendszer ki van kapcsolva (a „leállítás” parancs használatával). Használata a noteszgéphez mellékelt HP tápegységgel ajánlott, kisebb kapacitású akkumulátortöltővel azonban ne használja. Miután az akkumulátor töltöttségi szintje elérte az 50%-ot, a töltés visszaáll a normál sebességre. A töltési idő a rendszertűréstől függően +/- 10%-kal eltérhet a megadottaktól. Csak egyes HP termékeken érhető el. A termékfunkciók teljes listájáért látogasson el a http://store.hp.com webhelyre.
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[7] Az Intel® Turbo Boost teljesítménye függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól. További információk: http://www.intel.com/technology/turboboost/.
[10] Az akkumulátor-üzemidőt a HP tesztelte folyamatos FHD videólejátszással, 1080p (1920 x 1080) felbontással, 150 nit fényerővel, a képekhez beállított alapértelmezett 17%-os rendszerszintű és 100%-os lejátszóhangerővel, a helyi tárhelyről teljes képernyőn lejátszott tartalommal, csatlakoztatott fejhallgatóval vagy hangszórón keresztül (hangcsatlakozóport hiányában), bekapcsolt, de nem csatlakoztatott vezeték nélküli kapcsolattal. Az akkumulátor tényleges üzemideje a konfigurációtól függően változik, és a maximális kapacitás az idővel és a használattal természetes módon csökken.
[11] A Wi-Fi 6E úgy van kialakítva, hogy támogassa a gigabites adatátviteli sebességet, ha a fájlátvitel azonos útválasztóhoz csatlakozó eszközök között történik. A használatához külön megvásárolható vezeték nélküli útválasztóra van szükség.
[12] A Wi-Fi 6E 6 GHz-es sávban való használatához külön megvásárolható Wi-Fi 6E útválasztó szükséges. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 6E visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal. Azokban az országokban érhető el, ahol a Wi-Fi 6E támogatott.
[17] Minden működési jellemző a HP részegységgyártói által megadott tipikus jellemző; a tényleges teljesítmény ennél nagyobb vagy kisebb is lehet.
[18] Az aktív és nem aktív megtekintési terület százalékos aránya az aktív megtekintési területhez és a kerethez viszonyítva. A mérést végezze úgy, hogy a fedél az asztalhoz képest függőlegesen áll.
[19] A HP Sleep and Charge leghatékonyabb használatához az USB-s töltési protokollnak megfelelő, szabványos kábelre vagy külső eszközhöz csatlakoztatott kábeladapterre van szükség.
[20] Az USB-s 20 Gb/s jelátviteli sebesség nem érhető el.
[21] A TUV Low Blue Light minőséget meghatározó megfelelőségi tesztspecifikáció a kijelzőkre vonatkozóan. További információ: https://www.certipedia.com/?locale=en#search.
[22] 30 nap után visszaáll a LastPass alapváltozatára.
[23] A wattórában (Wh) mérhető tényleges akkumulátorkapacitás eltér a tervezési kapacitástól. Az akkumulátor kapacitása természetes módon csökken a tárolási időtartam, az idő, a használat, a környezet, a hőmérséklet, a rendszer-konfiguráció, a betöltött alkalmazások, a funkciók, az energiagazdálkodási beállítások és egyéb tényezők következtében.
[24]A Windows aktiválását követő 180 napon belül kell aktiválnia.
[25] Az ajánlat világszerte érvényes (kivéve Kína és az embargóval sújtott országok, vagy más, a vonatkozó törvények és szabályozások által korlátozottként meghatározott országok) az új és meglévő, 18. életévüket betöltött előfizetők számára. A Start menüben az Adobe ikonra kattintva 1 hónapos ingyenes próbaidőszakot aktiválhat bizonyos Adobe-szoftverekhez. A szoftver ehhez az eszközhöz kötött, és nem ruházható át. Amennyiben szeretne feliratkozni egy automatikusan megújuló előfizetésre, a fizetési módot a regisztráció során adhatja meg. A fizetési mód megadásával előfizetése automatikusan megújul a megújítás napján aktuális díjon, amíg le nem mondja az előfizetést. Amennyiben az egy hónapos ingyenes próbaidőszak vége előtt lemondja előfizetését, nem kell előfizetési díjat fizetnie. Előfizetését bármikor lemondhatja az Adobe-fiókja oldalán vagy az ügyféltámogatáson keresztül. Tekintse át az Adobe Spark és az ajánlatban elérhető egyéb Adobe-termékek aktuális árait. Az ajánlat oktatási,
[27] Az egyesült államokbeli EPEAT® regisztráció alapján, az IEEE 1680.1-2018 EPEAT® szabványnak megfelelően. Az EPEAT®-állapot országonként eltér. További információért látogasson el a www.epeat.net webhelyre.
[28] Az Eyesafe® Display for Low Blue Light minőséget meghatározó megfelelőségi tesztspecifikáció a kijelzőkre vonatkozóan. További információ: https://eyesafe.com.
[31] A Concepts (telepített) alapverziója ingyenes. A Concepts Everything próbaverziójával 1 hónapig korlátlanul rajzolhat a havi vagy éves előfizetési díj számlázásának elindulása előtt. Ha előzetesen nem mondja le, az előfizetése automatikusan megújul a számlázási ciklus utolsó napját követő 24 órában. Előfizetését bármikor lemondhatja vagy módosíthatja a Microsoft Store-fiókján keresztül. Az Ön országára vagy régiójára vonatkozó legfrissebb díjszabásért nyissa meg a Concepts áruházbeli oldalát az alkalmazásból.
[36] A Duet for HP előre telepítve van a számítógépen. Másodlagos eszközökön való használathoz töltse le az alkalmazást az iOS vagy a Google Play áruházból, és csatlakoztassa a számítógépét. Ha a másodlagos eszközön érintéssel vagy tollal szeretne dolgozni, frissítsen a Duet Pro verzióra, amelyet a Duet for HP alkalmazáson keresztül vásárolhat meg.
[37] A tömeg és a rendszerméretek a konfiguráció és a gyártásbeli eltérések miatt változhatnak.
[39] Az egyes részegységekben lévő, az óceánok tisztaságát fenyegető műanyagok százalékos aránya termékenként változó.
[40] A laptopok borítása újrahasznosított fém felhasználásával készült. Az újrahasznosított fém alapanyagok százalékos aránya termékenként változó.
[41] A billentyűzet részegységei felhasználás után újrahasznosított műanyagból készültek. Az egyes részegységekben lévő, felhasználás után újrahasznosított anyagok százalékos aránya termékenként változó.
[44] A vezeték nélküli hatótáv Chariot teljesítménymérő eszközzel végzett tesztje alapján. A használatához külön megvásárolható vezeték nélküli útválasztóra van szükség, amely támogatja a 160 MHz-es csatornákat. Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pont és internetszolgáltatás szükséges hozzá. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 6 (802.11ax) visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal. A teljesítményt a környezet, az épületek, a terepviszonyok és más tényezők korlátozhatják. Ellenőrizze, hogy mely országokban érhető el.
[45] A dinamikus antennaerősítési funkció engedélyezésével elért nagyobb lefedettség és átviteli sebesség kiszámítása a kültéri szabad környezet alapján, a Friis-képlet használatával történt. A dinamikus antennaerősítés a HP kiterjesztett hatótávolságú vezeték nélküli LAN-hoz köthető szolgáltatás. A dinamikus antennaerősítés az EU RED országokban érhető el, az Európai Unió és Kína jóváhagyásának megfelelően.

A kívánt opció kiválasztása

Kérjük, válasszon a terméket forgalmazó viszonteladók listájából. A termékeket díjmentesen szállítjuk.

A kiválasztott termékkel együtt az alábbi szolgáltatásokat is kosárba teheti. A személyes kiszállást igénylő szolgáltatások elérhetőségét lakcíme és irányítószáma megadásával ellenőrizheti.

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat