HP Z2 G8 SFF Intel Core i7-11700 8c 32GB 512GB SSD Nvidia Quadro T1000 4GB Windows 10 Pro 3 év garancia

Cikkszám: 2N2F1EA

Alapár

631 093
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[2] A többmagos technológia célja egyes szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[1] A HP nem gamer, kis helyigényű, legalább 3 ISV tanúsítvánnyal és konfigurálható professzionális vezérlővel rendelkező, kifejezetten munkaállomásnak nevezett asztali munkaállomásai körében végzett, 2021. áprilisi belső elemzése alapján. A teljesítményt a processzor, a grafikus vezérlő, a memória és a tápegység határozza meg.
[3] Megfelelt a MIL-STD teszteken. A MIL-STD tesztelés célja nem a rendszer honvédelmi vagy katonai célokra való alkalmasságának a bizonyítása. A teszteredmények nem szavatolják a jövőbeli teljesítményt ezen tesztelési feltételek mellett. Véletlen sérülés esetén a HP baleseti kár ellen köthető opcionális Care szolgáltatása szükséges.
[4] A HP ZCentral Remote Boost nincs előre telepítve a Z munkaállomásokon, de további licenc vásárlása nélkül letölthető és futtatható minden Z sorozatú asztali számítógépen és laptopon. A Z eszköz megvásárlásával beágyazott licencre tesz szert. A nem Z sorozatú küldőeszközök örökös vagy egyedi licenccel rendelkeznek. A ZCentral Remote Boost használatához Windows (10 vagy 7 SP2), RHEL (6, 7 vagy 8), UBUNTU 18.04 LTS vagy HP ThinPro operációs rendszer szükséges. A MacOS (10.13 vagy újabb) operációs rendszer csak a fogadói oldalon támogatott. Hálózati hozzáférés szükséges. A szoftver a hp.com/ZCentralRemoteBoost webhelyről tölthető le.
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[1] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és idővel további követelmények vonatkozhatnak a frissítésekre. További részletek: http://www.windows.com.
[3] Részletes információ a Linux operációs rendszer/hardverek támogatásáról: http://www.hp.com/support/linux_hardware_matrix
[4] A többmagos technológia célja egyes szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[5] Az Intel® vPro™-funkciók teljes körű kihasználásához 64 bites Windows 10 Pro, a vPro által támogatott processzor, vPro-kompatibilis lapkakészlet, vPro-kompatibilis vezetékes LAN- és/vagy WLAN-kártya és TPM 2.0 szükséges. Bizonyos funkciók futtatásához külső, kiegészítő szoftverekre van szükség. További információ: http://intel.com/vpro
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[7] Az Intel® Turbo Boost teljesítménye függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól. További információk: http://www.intel.com/technology/turboboost/.
[8] A Flex IO-port és egy PCIe bővítőhely a Thunderbolt-port beszerelése után válik használhatóvá. A Thunderbolt 2021 harmadik negyedévében (Q3) lesz elérhető.
[9] A billentyűzet és az egér opcionálisan vagy kiegészítőként érhető el. A HP antimikrobiális billentyűzet és a HP antimikrobiális egér csak Kínában érhető el.
[10] HP 10 GbE SFP+SR adó-vevő – csak az Intel X710 processzorokhoz.
[11] A szerzői jogvédelem alatt álló anyagok másolása szigorúan tilos. A tényleges sebesség eltérő lehet. A kétrétegű adathordozók otthoni DVD-lejátszókkal és DVD-ROM-meghajtókkal való kompatibilitása eltérő. Vegye figyelembe, hogy a DVD-RAM nem képes olvasni vagy írni 2,6 GB-os egyoldalas, illetve 5,2 GB-os kétoldalas 1.0-s verziójú adathordozókat.
[12] A Blu-ray miatt a lemezzel, a digitális kapcsolattal, a kompatibilitással és/vagy a teljesítménnyel kapcsolatos problémák jelentkezhetnek, amelyek nem minősülnek a termék hibájának. A hibamentes lejátszás nem minden rendszeren szavatolt. Előfordulhat, hogy egyes Blu-ray filmek lejátszásához DVI vagy HDMI digitális csatlakozás, a kijelzőhöz pedig HDCP-támogatás szükséges. Ezen az asztali számítógépen HD-DVD-filmek nem játszhatók le.
[13] Az egyesült államokbeli EPEAT® regisztráció alapján az IEEE 1680.1-2018 EPEAT® szabványnak megfelelően. Az EPEAT®-minősítés országonként eltér. További információért látogasson el a www.epeat.net webhelyre.
[14] A külső tápegységek, tápkábelek, kábelek és perifériaeszközök nem alacsony halogéntartalmúak. A vásárlás után bekerülő cserealkatrészek nem feltétlenül alacsony halogéntartalmúak.
[15] A HP ZCentral Remote Boost nincs előre telepítve a Z munkaállomásokon, de licenc vásárlása nélkül letölthető és futtatható minden Z sorozatú asztali számítógépen és laptopon. Nem Z sorozatú küldőeszközök esetében minden egyidejűleg futó verzióhoz örökös egyedi vagy örökös hálózati licenc, valamint ZCentral Remote Boost szoftvertámogatás megvásárlása szükséges. Az RGS használatához Windows, RHEL (7 vagy 8), UBUNTU 18.04 LTS vagy HP ThinPro 7 operációs rendszer szükséges. A MacOS (10.13 vagy újabb) operációs rendszer csak a fogadói oldalon támogatott. Hálózati hozzáférés szükséges. A szoftver a hp.com/ZCentralRemoteBoost webhelyről tölthető le.
[16] HP Performance Advisor szoftver – A HP Performance Advisor készségesen várja, hogy segíthessen Önnek a legtöbbet kihozni HP munkaállomásából, a kezdetektől fogva mindennap. További információ és letöltés: https://www8.hp.com/us/en/workstations/performance-advisor.html
[17] A HP Support Assistant futtatásához Windows és internet-hozzáférés szükséges.
[18] A HP Manageability Integration Kit a http://www8.hp.com/us/en/ads/clientmanagement/overview.html címről tölthető le.
[19] A HP Client Security Manager Gen7 szoftverhez Windows rendszer szükséges, és csak bizonyos HP számítógépeken érhető el.
[20] A HP BIOSphere Gen6-szolgáltatások a számítógépes platformtól és a konfigurációtól függően változhatnak.
[21] A HP Sure Click használatához Windows 11, illetve Windows 10 Pro vagy Enterprise szükséges. További részletek: https://bit.ly/2PrLT6A_SureClick.
[22] A HP Sure Start Gen7 csak válogatott HP számítógépeken és munkaállomásokon érhető el. Az elérhetőségre vonatkozó információkért tekintse meg a termékspecifikációkat.
[23] A HP Sure Run Gen4 csak válogatott Windows 10-alapú HP Pro, Elite és Workstation számítógépeken, egyes Intel® vagy AMD processzorokkal érhető el.
[24] A HP Sure Recover Gen4 csak bizonyos HP számítógépeken érhető el, és a használatához nyílt hálózati kapcsolatra van szükség. A HP Sure Recover használata előtt az adatvesztés elkerülése érdekében készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról, adatokról, fényképekről, videókról és egyéb tartalmakról.
[25] A Secure Erase a National Institute of Standards and Technology 800-88-as speciális kiadványában leírt „Clear” tisztítási módszerrel használható. A HP Secure Erase nem támogatja az Intel® Optane technológiát használó platformokat.
[26] A HP Sure Sense használatához Windows 11, Windows 10 Pro vagy Enterprise szükséges, és a Microsoft Internet Explorer, a Google Chrome™ és a Chromium™ böngészőt támogatja. Támogatott mellékletek, ha a Microsoft Office vagy az Adobe Acrobat telepítve van: Microsoft Office- (Word-, Excel-, PowerPoint-) és írásvédett PDF-fájlok.
[27] Ehhez a platformhoz elérhető a HP-nál az Ubuntu® 20.04 LTS hitelesített, előtöltött verziója.
[28] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott.
[29] A Wi-Fi 6 visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal. A 802.11ax WLAN specifikációi csak tervek, és nem tekinthetők véglegesnek. Ha a végleges specifikációk eltérnek a tervektől, az befolyásolhatja a számítógép és a 802.11ax WLAN-eszközök közötti kommunikációt. A Wi-Fi 6 használatához külön megvásárolható vezeték nélküli útválasztóra van szükség, amely támogatja a 802.11ax (Wi-Fi 6) technológiát. Csak azokban az országokban érhető el, ahol a 802.11ax támogatott.
[30] Az Intel® I225 és Intel® X710 processzorok 2021 harmadik negyedévében (Q3) lesznek elérhetők.

A kívánt opció kiválasztása

Kérjük, válasszon a terméket forgalmazó viszonteladók listájából. A termékeket díjmentesen szállítjuk.

A kiválasztott termékkel együtt az alábbi szolgáltatásokat is kosárba teheti. A személyes kiszállást igénylő szolgáltatások elérhetőségét lakcíme és irányítószáma megadásával ellenőrizheti.

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat