HP Z4 G4 Intel Core i9-10900X 10c 16GB DDR4 512GB SSD no GFX Windows 10 Pro 3 év garancia

Cikkszám: 9LM34EA

Alapár

786 327
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[3] A többmagos technológia célja egyes szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[5] Külön vagy választható funkcióként vásárolható meg.
[6] A HP Z Premium Front I/O 2xUSB-A 2xUSB-C külön vagy opcionális szolgáltatásként vásárolható meg.
[8] A Windows 10 Pro előre van telepítve. Az Intel® Core™ X sorozatú processzorral rendelkező konfigurációk nem támogatják a Windows 7 használatát. Az Intel® Core™ X processzorral rendelkező konfigurációk a Z4 G4 rendszer funkcióinak csak egy részét támogatják, nem kizárólagosan beleértve a következőket: memória típusa és maximális memória, PCIe-bővítőhely konfigurációi, M.2 tárolási kapacitás, GbE-csatoló és felügyeleti szolgáltatások. További részleteket a termék QuickSpecs ismertetőjében talál.
[9] Intel® Xeon® processzorral rendelkező konfigurációk esetében két beépített 1GbE LAN-port; Intel® Core™ X processzorral rendelkező konfigurációk esetében egy beépített 1GbE LAN-port.
[10] A Sure Start Gen3 a hetedik generációs Intel® processzorokkal felszerelt HP EliteBook, HP ZBook és HP Z munkaállomás termékeken érhető el.
A képernyőképeket a Renault Sport Racing bocsátotta rendelkezésre.
A képernyőképeket Chris McLennan bocsátotta rendelkezésre.
[1] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows® funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows 10 frissítése automatikus, és mindig engedélyezve van. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és idővel további követelmények vonatkozhatnak a frissítésekre. További részletek: http://www.windows.com.
[2] A HP Client Security Suite szolgáltatásai platformonként eltérők lehetnek.
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[1] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és idővel további követelmények vonatkozhatnak a frissítésekre. További részletek: http://www.windows.com.
[3] A technológia egyes Intel® vPro™-funkciói, például az Intel® Active felügyeleti technológia és az Intel virtualizációs technológia futtatásához külső, kiegészítő szoftverekre van szükség. Az Intel vPro technológia jövőbeni virtuáliskészülék-alkalmazásainak elérhetősége külső szoftverszállítóktól függ. Használatához Microsoft Windows rendszer szükséges. Az Intel vPro kizárólag az Intel® Xeon™-konfigurációk esetén támogatott.
[4] Tárolómeghajtók esetében 1 GB = 1 milliárd bájt. 1 TB = 1 billió bájt. A formázás utáni tényleges kapacitás ennél kisebb. Legfeljebb 35 GB-nyi tárterületet a rendszer-helyreállítási szoftver foglal el (Windows esetében).
[5] A szerzői jogvédelem alatt álló anyagok másolása szigorúan tilos. A tényleges sebesség eltérő lehet. A kétrétegű adathordozók otthoni DVD-lejátszókkal és DVD-ROM-meghajtókkal való kompatibilitása eltérő. Vegye figyelembe, hogy a DVD-RAM nem képes olvasni vagy írni 2,6 GB-os egyoldalas, illetve 5,2 GB-os kétoldalas 1.0-s verziójú adathordozókat. Nincs DVD-RAM-támogatás.
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[7] Az Intel® Turbo Boost teljesítménye függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól. További információk: http://www.intel.com/technology/turboboost/.
[8] Microsoft Windows 7 rendszerekkel (Ultimate, Enterprise vagy Professional) telepített gépek esetében a hozzáférhető rendszermemória maximális mérete 192 GB. Az Intel® Core™ X sorozatú processzorral rendelkező konfigurációk nem támogatják a Windows 7 használatát. Az Intel® Core™ X sorozatú processzorral rendelkező konfigurációk nem támogatják a Windows 7 használatát. Microsoft Windows 8.x rendszerekkel (Enterprise vagy Pro) telepített gépek esetében a hozzáférhető rendszermemória maximális mérete 512 GB.
[9] Vezeték nélküli hozzáférési pont és internet-hozzáférés szükséges. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A 802.11ac WLAN specifikációi csak tervek, és nem tekinthetők véglegesnek. Ha a végleges specifikációk eltérnek a tervektől, az befolyásolhatja a noteszgép és a többi 802.11ac WLAN-eszköz közötti kommunikációt.
[10]Opcionális vagy kiegészítőként elérhető funkció.
[11] Az egyesült államokbeli EPEAT® regisztráció alapján az IEEE 1680.1-2018 EPEAT® szabványnak megfelelően. Az állapot országonként eltér. További információért látogasson el a www.epeat.net webhelyre.
[12] A külső tápegységek, tápkábelek, kábelek és perifériaeszközök nem alacsony halogéntartalmúak. Nem biztos, hogy a vásárlás utáni szervizelések során bekerülő alkatrészek alacsony halogéntartalmúak.
[13] A HP Remote Graphics Software futtatásához hálózati kapcsolat szükséges. A teljesítmény a hálózati késéstől és a képkockatartalomtól függ.
[14] A HP BIOSphere G3 használatához 7. generációs Intel® processzorokra van szükség.
[15] HP Secure Erase: A National Institute of Standards and Technology 800-88-as speciális kiadványában leírt „Clear” tisztítási módszerrel használható.
[16] Az egyes rekeszek 2,5 vagy 3,5 hüvelykes méretre konfigurálhatók.
[17] HP MIK/SCCM – A HP Manageability Integration Kit a http://www.hp.com/go/clientmanagement weboldalról tölthető le.
[18] A HP kulcsos kábelzár csak utángyártott kivitelben érhető el.
[19] Az NVIDIA® Quadro® SYNC II külön vásárolható meg.
[20] Az I210-AT és az I219-V kizárólag az Intel® Xeon®-konfigurációkhoz érhető el.
[21] A Microsoft támogatási irányelvének megfelelően a HP nem támogatja a Windows 8 és a Windows 7 operációs rendszert az Intel, valamint a 7. generációs vagy újabb AMD processzorral konfigurált termékeken, illetve nem biztosít illesztőprogramokat Windows 8 vagy Windows 7 rendszerhez a http://www.support.hp.com webhelyen.
[22] A 465 W-os és a 750 W-os tápellátás kizárólag az Intel® Xeon®-konfigurációkhoz érhető el.
[23] Csak az Intel® Xeon®-konfigurációk esetén támogatott: Intel® Core™ X processzorral rendelkező konfigurációk esetén nem támogatott.
[24] Kizárólag Intel® Xeon® W processzorral rendelkező konfigurációk esetén érhető el.
[25] Kizárólag Intel® Core™ i7X-sorozatú processzorral rendelkező konfigurációk esetén érhető el.
[26] Az Intel Core X processzorcsalád választása befolyásolja más konfigurációs választékok és rendszerfunkciók beállításainak elérhetőségét; további részleteket a termék QuickSpecs ismertetőjében talál.
[27] Intel® C422 az Intel® Xeon®-konfigurációkhoz, Intel® X299 az Intel® Core™ X-konfigurációkhoz.
[28] A HP Sure Click a legtöbb HP számítógépen elérhető, és a Microsoft® Internet Explorer, a Google Chrome és a Chromium™ böngészőket támogatja. Támogatott mellékletek a Microsoft Office vagy az Adobe Acrobat telepítése esetén: Microsoft Office- (Word-, Excel-, PowerPoint-) és írásvédett PDF-fájlok.
[29] Az Intel® Turbo Boost technológia Intel Turbo Boost-kompatibilis processzorral rendelkező számítógépet igényel. Az Intel Turbo Boost teljesítménye függ a hardvertől, a szoftvertől és a rendszer általános konfigurációjától. További információk: www.intel.com/technology/turboboost.
[30] A termék nem támogatja a Windows 8 és a Windows 7 rendszert. A Microsoft támogatási irányelvének megfelelően a HP nem támogatja a Windows® 8 és a Windows 7 operációs rendszert a 7. generációs vagy újabb Intel® és AMD processzorral konfigurált termékeken, illetve nem biztosít illesztőprogramokat Windows® 8 vagy Windows 7 rendszerhez a http://www.support.hp.com. webhelyen.
[31] HP Performance Advisor – Internet-hozzáférés szükséges.
[32] Részletes információ a Linux® operációs rendszer/hardverek támogatásáról: http/www.hp.com/linux_hardware_matrix
[33] Nem minden szolgáltatás érhető el az Ubuntu összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek az Ubuntu funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-t igényelhetnek. Előfordulhat, hogy az Ubuntu automatikusan frissül. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és idővel további követelmények vonatkozhatnak a frissítésekre. Az Ubuntu még nem érhető el a Core X-konfigurációkhoz.
[34] A többmagos technológia célja egyes szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[35] A TCO-tanúsítvánnyal rendelkező konfigurációk USB Type-C®️-csatlakozóval rendelkező ENERGY STAR-konfigurációk kiválasztása esetén érhetők el. Az ENERGY STAR nagy teljesítményű processzorok, nagy teljesítményű grafikus processzorok és egyes memóriakonfigurációk kombinációja révén érhető el.

A kívánt opció kiválasztása

Kérjük, válasszon a terméket forgalmazó viszonteladók listájából. A termékeket díjmentesen szállítjuk.

A kiválasztott termékkel együtt az alábbi szolgáltatásokat is kosárba teheti. A személyes kiszállást igénylő szolgáltatások elérhetőségét lakcíme és irányítószáma megadásával ellenőrizheti.

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat