HP Zbook Firefly 15 G8 15.6col FullHD Matt kijelző Intel Core i7-1185G7 32GB 1TB SSD Nvidia Quadro Windows 10 Pro 3 év garancia

Cikkszám: 313P1EA

Resolution

3840 x 2160 (Ultra HD 4K)

Specifikáció

Alapár

0
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[3] A többmagos technológia célja egyes szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhel
[5] Merevlemezek esetében 1 GB = 1 milliárd bájt. 1 TB = 1 billió bájt. A formázás utáni tényleges kapacitás ennél kisebb. A rendszerlemezen legfeljebb 30 GB-nyi tárterületet a rendszer-helyreállítási szoftver foglal el (Windows 10 esetében).
[6] Az akkumulátort 30 percen belül feltölti 50%-ra, ha a rendszer ki van kapcsolva vagy készenléti üzemmódban van. Legalább 65 watt teljesítményű tápegységre van szükség. Miután az akkumulátor töltöttségi szintje elérte a 50%-ot, a töltés visszaáll a nor
[1] A tömeg a konfigurációtól függően változik.
[2] A 80 MHz-es Wi-Fi 5 és a 160 MHz-es Wi-Fi 6 minimális követelményei alapján, amikor a fájlátvitel azonos útválasztóhoz csatlakozó eszközök között történik. A használatához külön megvásárolható vezeték nélküli útválasztóra van szükség, amely támogatja a 802.11ax (Wi-Fi 6) technológiát. Csak azokban az országokban érhető el, ahol a 802.11ax támogatott. Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pont és internetszolgáltatás szükséges. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 6 visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal. A Wi-Fi 6 (802.11ax) specifikációi csak tervek, és nem tekinthetők véglegesnek. Ha a végleges specifikációk eltérnek a tervektől, az befolyásolhatja a noteszgép és a többi 802.11ax-eszköz közötti kommunikációt.
[4] A HP ZBook 15u G6 termékkel összehasonlítva
[7] Hagyományos FHD kijelzőkkel összehasonlítva.
[7] Hagyományos FHD kijelzőkkel összehasonlítva.
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[1] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és idővel további követelmények vonatkozhatnak a frissítésekre. További részletek: http://www.windows.com.
[3] A processzor sebessége a maximális teljesítménymódot jelöli; a processzorok sebessége az akkumulátor működését optimalizáló módban ennél alacsonyabb.
[4] Az Intel® Turbo Boost teljesítménye függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól. További információk: www.intel.com/technology/turboboost.
[5] A Microsoft támogatási irányelvének megfelelően a HP nem támogatja a Windows 8 és a Windows 7 operációs rendszert az Intel, valamint a 7. generációs vagy újabb AMD processzorral konfigurált termékeken, illetve nem biztosít illesztőprogramokat Windows 8 vagy Windows 7 rendszerhez a http://www.support.hp.com webhelyen.
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkater
[7] Az Intel® Turbo Boost teljesítménye függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól. További információk: http://www.intel.com/technology/turboboost/.
[8] A „10/100/1000” vagy „Gigabit” Ethernet a Gigabit Ethernetre vonatkozó IEEE 802.3ab szabványnak való megfelelést jelzi, nem jelent tényleges 1 Gb/s átviteli sebességet. Nagy sebességű átvitelhez Gigabit Ethernet-kiszolgálóra és hálózati infrastruktúrá
[9] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 6 visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal. A Wi-Fi
[10] A WWAN egy opcionális funkció, amely gyári beállítást igényel, és a használatához külön szolgáltatási szerződés szükséges. A lefedettséggel és az elérhetőséggel kapcsolatban érdeklődjön a helyi szolgáltatónál. A kapcsolat sebessége a földrajzi elhely
[11] Az UHD képminőséghez UHD felbontású tartalom szükséges.
[12] Az UMA és a különálló konfigurációk egyaránt 3 különálló kijelző használatát támogatják a HP UltraSlim dokkolóhoz (külön kapható) való csatlakozás esetén – Max. felbontás = 2,5K 60 Hz-en (DP1), 2,5K 60 Hz-en (DP2) és FHD (VGA), továbbá 3 különálló ki
[13]A HD képminőséghez HD tartalom szükséges.
[14] A Windows Hello arcfelismerés egy kimondottan infravörös (IR) képalkotásra konfigurált kamerát használ a Windows-eszközök hitelesítéséhez és feloldásához, illetve a Microsoft Passport feloldásához.
[15] Az akkumulátor üzemideje a termék típusától, a konfigurációtól, a betöltött alkalmazásoktól, a funkcióktól, a használattól, valamint a vezeték nélküli és energiagazdálkodási beállításoktól függően változhat. Az akkumulátor maximális kapacitása az idő
[16] EPEAT®-minősítés, ha elérhető. Az EPEAT-minősítés országonként eltér. A minősítés országonkénti állapota a www.epeat.net webhelyen tekinthető meg. Keresésikulcsszó-generátor a HP napenergiával működő, külső felek által gyártott kiegészítőket tartalma
[17] Külső tápegységek, WWAN-modulok, tápkábelek, kábelek és perifériaeszközök nélkül. A vásárlás utáni szervizelések során bekerülő alkatrészek nem feltétlenül alacsony halogéntartalmúak.
[18] HP Support Assistant – internet-hozzáférés szükséges.
[19] A HP ZCentral Remote Boost nincs előre telepítve a Z munkaállomásokon, de licenc vásárlása nélkül letölthető és futtatható minden Z sorozatú asztali számítógépen és laptopon. Nem Z sorozatú küldőeszközök esetében minden egyidejűleg futó verzióra örökös egyedi licenc vagy örökös hálózati licenc, valamint ZCentral Remote Boost szoftvertámogatás megvásárlása szükséges. Az RGS használatához Windows, RHEL (7 vagy 8), UBUNTU 18.04 LTS vagy HP ThinPro 7 operációs rendszer szükséges. A MacOS (10.13 vagy újabb) operációs rendszer csak a fogadói oldalon támogatott. Hálózati hozzáférés szükséges. A szoftver a hp.com/ZCentralRemoteBoost webhelyről tölthető le.
[22] A Miracast egy vezeték nélküli technológia, amellyel kivetítheti számítógépe képernyőjét olyan televíziókra, projektorokra és adatfolyam-továbbítást támogató médialejátszókra, amelyek szintén rendelkeznek Miracast-támogatással. A Miracast használatával megoszthatja a számítógép képernyőjét, és diavetítést tarthat. További információ: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/project-wireless-screen-miracast.
[23] HP Performance Advisor szoftver. További információ és letöltés: https://www8.hp.com/us/en/workstations/performance-advisor.html
[24] A HP BIOsphere Gen6 használatához Windows 10 operációs rendszer szükséges, és csak bizonyos HP Pro és Elite számítógépeken érhető el. A funkciók a platformtól és a konfigurációtól függően változhatnak.
[26] HP Support Assistant – internet-hozzáférés szükséges.
[27] Támogatás a következőkhöz: HD Decode, DX12, HDMI 1.4, HDCP 2.2 DP-n keresztül legfeljebb 4K felbontással 60 Hz-en , illetve HDMI-n keresztül legfeljebb 4K felbontással 30 Hz-en
[28] A megosztott videómemória (UMA) videómegjelenítés közben igénybe veszi a teljes rendszermemória egy részét. A videómegjelenítéshez lefoglalt rendszermemóriát más programok másra nem használhatják
[30] Támogatja a HP gyorstöltő technológiát
[31] A védett maggal ellátott számítógéphez Intel® vPro® vagy AMD Ryzen™ Pro processzor szükséges. 8 GB vagy több rendszermemóriát igényel. A védett maggal ellátott számítógép funkció gyárilag konfigurálható.
[32] A HDMI-kábel külön vásárolható meg.
[33] A HP Sure View Gen3 beépített adatvédelmi szűrő opcionális funkció, amelyet a vásárláskor kell konfigurálni, és amelyet fekvő tájolásban történő használatra terveztek.
[34] A National Institute of Standards and Technology 800-88-as speciális kiadványában leírt „Clear” tisztítási módszerrel használható. A HP Secure Erase nem támogatja az Intel® Optane™ technológiát használó platformokat.
[35] A HP Connection Optimizer használatához Windows 10 szükséges.
[36] Külön vagy opcionális szolgáltatásként vásárolható meg.
[37] A felbontás a monitor képességeitől, valamint a felbontás és a színmélység beállításaitól függ.
[38] A HP Manageability Integration Kit a http://www8.hp.com/us/en/ads/clientmanagement/overview.html webhelyről tölthető le.
[39] A HP Sure Sense használatához Windows 10 szükséges.
[40] A HP Tamper Lock egy opcionális funkció, amelyet a gyárban kell konfigurálni, és a használat előtt felügyeleti jelszót kell hozzá létrehozni.
[41] A HP Sure Run Gen4 csak bizonyos HP számítógépeken érhető el, és Windows 10 operációs rendszert igényel.
[42] A beépített rendszerkép-visszaállítási funkcióval rendelkező HP Sure Recover Gen4 egy opcionális funkció, amely Windows 10 operációs rendszert igényel, és amelyet a vásárláskor kell konfigurálni. Használat előtt az adatvesztés elkerülése érdekében készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról, adatokról, fényképekről, videókról és egyebekről. A Wi-Fi használatával végzett hálózatalapú rendszer-helyreállítás csak az Intel Wi-Fi modullal rendelkező számítógépeken érhető el.
[43] A HP Sure Admin szoftverhez Windows 10, HP BIOS, a http://www.hp.com/go/clientmanagement webhelyről letölthető HP Manageability Integration Kit és az Android vagy Apple Store áruházból beszerezhető HP Sure Admin Local Access Authenticator okostelefonos alkalmazás szükséges.
[44] A HP Client Security Manager Gen7 szoftverhez Windows rendszer szükséges, és csak bizonyos HP Elite és Pro számítógépeken érhető el.
[45] A HP Sure Start Gen6 bizonyos HP számítógépeken érhető el, és Windows 10 operációs rendszert igényel.
[46] A HP Sure Click használatához Windows 10 operációs rendszer szükséges, és a Microsoft Internet Explorer, a Google Chrome™ és a Chromium™ böngészőt támogatja. Támogatott mellékletek a Microsoft Office vagy az Adobe Acrobat telepítése esetén: Microsoft Office- (Word-, Excel-, PowerPoint-) és írásvédett PDF-fájlok.
[47] A Gigabit-osztályú, 16. kategóriás 4G LTE-modul külön vásárolható meg, és gyári konfigurálást igényel. A modul legfeljebb 1 Gb/s letöltési sebességet nyújt, mivel a hordozók 5 vivőfrekvencia-aggregációt és 100 MHz-es csatorna-sávszélességet alkalmazn
[48] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pont és internetszolgáltatás szükséges. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott.
[49] Csak webes támogatás
[51] Az egyes részegységekben lévő, óceánok felé tartó műanyagok százalékos aránya termékenként változó.
[52] Az újrahasznosított műanyag aránya az IEEE 1680.1-2018 szabványban szereplő meghatározáson alapul.
[53] A rostból készült töltőanyagok 100%-ban újrahasznosított farostból és organikus anyagokból készülnek.
[54] A külső doboz és a hullámkarton-párnázás 100%-ban fenntartható forrásból származó, tanúsított és újrahasznosított rostokból készül.
[55] A HP QuickDrop használatához internet-hozzáférés, a Windows 10 rendszert és a HP QuickDrop alkalmazást futtató számítógép, valamint az Android 7 vagy újabb rendszert és az Android HP QuickDrop alkalmazást futtató Android-eszköz (telefon vagy táblagép) és/vagy az iOS 12 vagy újabb rendszert és az iOS HP QuickDrop alkalmazást futtató iOS-eszköz (telefon vagy táblagép) szükséges.

A kívánt opció kiválasztása

Kérjük, válasszon a terméket forgalmazó viszonteladók listájából. A termékeket díjmentesen szállítjuk.

A kiválasztott termékkel együtt az alábbi szolgáltatásokat is kosárba teheti. A személyes kiszállást igénylő szolgáltatások elérhetőségét lakcíme és irányítószáma megadásával ellenőrizheti.

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat