HP 17-cp0003nh AMD Ryzen 3 5300U 17.3inch FHD IPS 8GB 256GB PCIe SSD Radeon RX Vega 6 Natural silver FF+ W10H 3YW

Cikkszám: 472W8EA

Alapár

0
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[4] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és további követelmények vonatkozhatnak idővel a frissítésekre. Lásd: http://www.windows.com.
[5] A Full HD képminőséghez Full HD felbontású tartalom szükséges.
[6] A laptopok borítása újrahasznosított alumínium felhasználásával készült. Az újrahasznosított alumínium százalékos aránya termékenként változó.
[7] Az akkumulátor-üzemidő számos tényezőtől, például a termék típusától, a konfigurációtól, a betöltött alkalmazásoktól, a funkcióktól, a használattól, valamint a vezeték nélküli és energiagazdálkodási beállításoktól függően változik. Az akkumulátor maximális kapacitása az idővel és a használattal természetes módon csökken. További részletek: https://bapco.com/products/mobilemark-2018/.
[8] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi CERTIFIED 6™ (802.11ax) visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal. A Wi-Fi CERTIFIED 6™ úgy van kialakítva, hogy támogassa a gigabites adatátviteli sebességet, ha a fájlátvitel azonos útválasztóhoz csatlakozó eszközök között történik. A használatához külön megvásárolható vezeték nélküli útválasztóra van szükség, amely támogatja a 80 MHz-es és nagyobb frekvenciájú csatornákat. A Wi-Fi CERTIFIED 6™ (802.11ax) nem támogatott Fehéroroszországban, ahol a Wi-Fi-beállítások a helyi jogszabályi követelményeknek megfelelően lesznek optimalizálva (802.11ac).
[9] A tényleges sebesség eltérő lehet. Az USB Type-C® és az USB-C® az USB Implementers Forum védjegye.
[1] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkater
[2] Az akkumulátor-tápegység a konfigurációtól függően változó (45 W-os és 65 W-os kapható). A részletekért tekintse meg a termékváltozatot. A 65 W-os akkumulátor-tápegység 30 percen belül, a 45 W-os akkumulátor-tápegység pedig 45 percen belül tölti fel az akkumulátort 50%-ra. A tesztek során a rendszer (a „leállítás” paranccsal) ki volt kapcsolva. Használata a noteszgéphez mellékelt HP tápegységgel ajánlott, kisebb kapacitású akkumulátortöltővel azonban nem. Ha az akkumulátor töltöttsége elérte az 50%-ot, a töltés visszaáll a normál sebességre. A töltési idő a rendszertűréstől függően +/-10%-kal eltérő lehet. Csak egyes HP termékeken érhető el. A termékfunkciók teljes listájáért látogasson el a http://store.hp.com webhelyre.
[3] Az egyes részegységekben lévő, az óceánok tisztaságát fenyegető műanyagok százalékos aránya termékenként változó.
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[1] 25 GB ingyenes Dropbox tárhely a regisztrációtól számított 12 hónapig. További részletekért és a használati feltételekért, beleértve a lemondási szabályzatot, látogasson el a Dropbox webhelyére a https://www.dropbox.com/help/space/hp-promotion címen. Internetszolgáltatást igényel, amely nem képezi a termék részét.
[2] Tartalmazza az ingyenes 30 napos előfizetést a McAfee LiveSafe szolgáltatásra. Internet-hozzáférést igényel, amely nem képezi a termék részét. A lejárat után előfizetés szükséges.
[3] A Windows MobileMark 18 akkumulátor üzemideje több tényezőtől, például a termék típusától, a konfigurációtól, a betöltött alkalmazásoktól és szolgáltatásoktól, a használattól, valamint a vezeték nélküli és energiagazdálkodási beállításoktól függ. Az akkumulátor maximális kapacitása az idővel és a használattal természetes módon csökken. További részletek: https://bapco.com/products/mobilemark-2018/.
[5] Az akkumulátort 45 percen belül feltölti 50%-ra, ha a rendszert kikapcsolták (a „leállítás” paranccsal). Használata a noteszgéphez mellékelt HP tápegységgel ajánlott, kisebb kapacitású akkumulátortöltővel azonban ne használja. Miután az akkumulátor töltöttségi szintje elérte a 50%-ot, a töltés visszaáll a normál sebességre. A töltési idő a rendszertűréstől függően +/- 10%-kal eltérhet a megadottaktól. Csak egyes HP termékeken érhető el. A termékfunkciók teljes listáját lásd: http://store.hp.com.
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az AMD számozása nem az órajelet tükrözi.
[7] A Max Boost órajelfrekvencia-teljesítmény függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól.
[10] Az akkumulátor-üzemidőt a HP tesztelte folyamatos FHD videólejátszással, 1080p (1920 x 1080) felbontással, 150 nit fényerővel, 17%-os rendszerszintű és 100%-os lejátszóhangerővel, a helyi tárhelyről teljes képernyőn lejátszott tartalommal, csatlakoztatott fejhallgatóval, bekapcsolt, de nem csatlakoztatott vezeték nélküli kapcsolattal. Az akkumulátor tényleges üzemideje a konfigurációtól függően változik, és a maximális kapacitás az idővel és a használattal természetes módon csökken.
[11] A gigabites sebességeket is támogató Wi-Fi® akkor érhető el, ha a fájlátvitel azonos útválasztóhoz csatlakozó eszközök között történik. A használatához külön megvásárolható vezeték nélküli útválasztóra van szükség, amely támogatja a 160 MHz-es csatornákat.
[12] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott.
[13] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 6 (802.11ax) visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal. A Wi-Fi 6 specifikációi csak tervek, és nem tekinthetők véglegesnek. Ha a végleges specifikációk eltérnek a tervektől, az befolyásolhatja a noteszgép és a többi Wi-Fi 6-eszköz közötti kommunikációt. Csak azokban az országokban érhető el, ahol a 802.11ax támogatott.
[16] A Wi-Fi 6 (802.11ax) nem támogatott Ukrajnában, Oroszországban és Indonéziában, ahol a Wi-Fi-beállítások a helyi jogszabályi követelményeknek megfelelően lesznek optimalizálva (802.11ac).
[17] Minden működési jellemző a HP részegységgyártói által megadott tipikus jellemző; a tényleges teljesítmény ennél nagyobb vagy kisebb is lehet.
[18] Az aktív és nem aktív megtekintési terület százalékos aránya az aktív megtekintési területhez és a kerethez viszonyítva. A mérést végezze úgy, hogy a fedél az asztalhoz képest függőlegesen áll.
[21] A wattórában (Wh) mérhető tényleges akkumulátorkapacitás eltér a tervezési kapacitástól. Az akkumulátor kapacitása természetes módon csökken a tárolási időtartam, az idő, a használat, a környezet, a hőmérséklet, a rendszer-konfiguráció, a betöltött alkalmazások, a funkciók, az energiagazdálkodási beállítások és egyéb tényezők következtében.
[22] 30 nap után visszaáll a LastPass alapváltozatára.
[23] A wattórában (Wh) mérhető tényleges akkumulátorkapacitás eltér a tervezési kapacitástól. Az akkumulátor kapacitása természetes módon csökken a tárolási időtartam, az idő, a használat, a környezet, a hőmérséklet, a rendszer-konfiguráció, a betöltött alkalmazások, a funkciók, az energiagazdálkodási beállítások és egyéb tényezők következtében.
[24]A Windows aktiválását követő 180 napon belül kell aktiválnia.
[25] Az ajánlat világszerte érvényes (kivéve Kína és az embargóval sújtott országok, vagy más, a vonatkozó törvények és szabályozások által korlátozottként meghatározott országok) az új és meglévő, 18. életévüket betöltött előfizetők számára. A Start menüben az Adobe ikonra kattintva 1 hónapos ingyenes próbaidőszakot aktiválhat bizonyos Adobe-szoftverekhez. A szoftver ehhez az eszközhöz kötött, és nem ruházható át. Amennyiben szeretne feliratkozni egy automatikusan megújuló előfizetésre, fizetési módját a regisztrációnál adhatja meg. A fizetési mód megadásával előfizetése automatikusan megújul a megújítás napján aktuális díjon, amíg le nem mondja az előfizetést. Amennyiben az 1 hónapos ingyenes próbaidőszak vége előtt lemondja előfizetését, nem kell előfizetési díjat fizetnie. Előfizetését bármikor lemondhatja az Adobe-fiókja oldalán vagy az ügyféltámogatáson keresztül. Kérjük, tekintse meg az Adobe Spark és az ajánlatban elérhető egyéb Adobe-termékek aktuális árait. Az ajánlat oktatás
[38] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és idővel további követelmények vonatkozhatnak a frissítésekre. További információ: http://www.windows.com
[39] Az egyes részegységekben lévő, az óceánok tisztaságát fenyegető műanyagok százalékos aránya termékenként változó.
[41] A billentyűk felhasználás után újrahasznosított műanyagot tartalmaznak. Az egyes részegységekben lévő, felhasználás után újrahasznosított anyagok százalékos aránya termékenként változó.

A kívánt opció kiválasztása

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat