HP 255 G9 AMD Ryzen 3 5425U 15.6inch fhd 8GB 256GB ssd W11H Fekete

Cikkszám: 6S6F2EA

Resolution

1920 x 1080 (Full HD)

Specifikáció

Alapár

0
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[1] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és további követelmények vonatkozhatnak idővel a frissítésekre. Lásd: http://www.windows.com.
[2] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az AMD számozása nem az órajelet tükrözi. Internet-hozzáférést igényel, amely nem képezi a termék részét.
[5] Az eszköz 81%-os képernyő-test aránnyal rendelkezik. Az aktív és nem aktív megtekintési terület százalékos aránya az aktív megtekintési területhez és a kerethez viszonyítva. Az érték kiszámításakor a fedél az asztalhoz képest függőlegesen állt.
[7] A gigabites sebességeket is támogató Wi-Fi® Wi-Fi 6 (802.11ax) technológiával akkor érhető el, ha a fájlátvitel azonos útválasztóhoz csatlakozó eszközök között történik. A használatához külön megvásárolható vezeték nélküli útválasztóra van szükség, amely támogatja a 160 MHz-es csatornákat.
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[2] A számítógépre előzetesen telepítve van a Windows 11 Home Single Language rendszer.
[3]A többmagos technológia célja egyes szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az AMD számozása nem az órajelet tükrözi.
[4]A processzor sebessége a maximális teljesítménymódot jelöli; a processzorok sebessége az akkumulátor működését optimalizáló módban ennél alacsonyabb.
[5] A Max Boost órajelfrekvencia-teljesítmény függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól.
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az AMD számozása nem az órajelet tükrözi.
[7] A Max Boost órajelfrekvencia-teljesítmény függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól.
[8] Tárolómeghajtók esetében 1 GB = 1 milliárd bájt. 1 TB = 1 billió bájt. A formázás utáni tényleges kapacitás kisebb. Legfeljebb 30 GB-nyi tárterületet a rendszer-helyreállítási szoftver foglal el (Windows esetében).
[9] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 6 visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal.
[10] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pont és internetszolgáltatás szükséges hozzá. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 5 (802.11ac) visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal.
[11] A Miracast egy vezeték nélküli technológia, amellyel kivetítheti számítógépe képernyőjét televíziókra, projektorokra és streaming szolgáltatásokra.
[12] A „10/100/1000” vagy „Gigabit” Ethernet a Gigabit Ethernetre vonatkozó IEEE 802.3ab szabványnak való megfelelést jelzi, nem jelent tényleges 1 Gb/s átviteli sebességet. Nagy sebességű átvitelhez Gigabit Ethernet-kiszolgálóra és hálózati infrastruktúrára van szükség.
[13]A HD képminőséghez HD tartalom szükséges.
[16] A háttérvilágítással rendelkező billentyűzet választható funkcióként érhető el.
[17] A felbontás a monitor képességeitől, valamint a felbontás és a színmélység beállításaitól függ.
[18] Külön vagy opcionális szolgáltatásként vásárolható meg.
[19] A HP Support Assistant futtatásához Windows és internet-hozzáférés szükséges.
[20] A firmware TPM verziója 2.0. A hardver TPM verziója v1.2, amely az Intel Platform Trust Technology (PTT) által megvalósított TPM 2.0 v0.89 verziójának része.
[21] 30 napos McAfee® LiveSafe™-próbaverzióval. Internet-hozzáférést igényel, amely nem képezi a termék részét. A lejárat után előfizetés szükséges. További információk: www.McAfee.com
[22] A HP ujjlenyomat-érzékelő opcionális funkció, amelyet a vásárláskor kell kérni a konfiguráció részeként.
[23] A wattórában (Wh) mérhető tényleges akkumulátorkapacitás eltér a tervezési kapacitástól. Az akkumulátor kapacitása természetes módon csökken a tárolási időtartam, az idő, a használat, a környezet, a hőmérséklet, a rendszer-konfiguráció, a betöltött alkalmazások, a funkciók, az energiagazdálkodási beállítások és egyéb tényezők következtében.
[24] Az elérhetőség országonként változhat.
[25] A HP Care Pack-csomagok külön vásárolhatók meg. A HP Care Pack-szolgáltatások szintje és válaszideje a földrajzi helytől függően változhat. A szolgáltatás a hardver megvásárlásának dátumától vehető igénybe. A szolgáltatásra bizonyos korlátozások lehetnek érvényesek. További részletek: www.hp.com/go/cpc. A HP szolgáltatásaira a vonatkozó HP felhasználási feltételek érvényesek, amelyekről a vásárláskor kap tájékoztatást az ügyfél. Emellett az ügyfélnek lehetnek a helyi jogszabályok által meghatározott jogai, amelyeket semmilyen módon nem befolyásolnak sem a szolgáltatásra vonatkozó HP felhasználási feltételek, sem az adott HP termékhez biztosított HP korlátozott jótállás.
[26] Az egyesült államokbeli EPEAT® regisztráció alapján az IEEE 1680.1-2018 EPEAT® szabványnak megfelelően. Az állapot országonként eltér. További információért látogasson el a www.epeat.net webhelyre.
[27] Az újrahasznosított műanyag aránya az IEEE 1680.1-2018 szabványban szereplő meghatározáson alapul.
[28] A műanyagból készült töltőanyagok több mint 90%-ban újrahasznosított anyagokból állnak.
[29] A külső doboz és a hullámkarton párnázás 100%-ban fenntartható forrásból származó, tanúsított és újrahasznosított rostokból készül.

A kívánt opció kiválasztása

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat