HP 800 EliteDesk G8 Desktop Mini Intel Core i5-11500 8GB 256GB PCIe SSD Intel UHD Graphics 750 Windows 10 Pro 3 év garancia

Cikkszám: 21L64EA

Alapár

0
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[3] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat és/vagy szoftvereket igényelhetnek. A Windows 10 frissítése automatikus, és mindig engedélyezve van. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és idővel további követelmények vonatkozhatnak a frissítésekre. További részletek: http://www.windows.com.
[4] A HP Sure Click a Microsoft® Internet Explorer és a Chromium™ böngészőt támogatja. Támogatott mellékletek, ha a Microsoft Office vagy az Adobe Acrobat telepítve van: Microsoft Office- (Word-, Excel-, PowerPoint-) és írásvédett PDF-fájlok.
[2] A többmagos technológia célja egyes szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhel
[8] A HP Wolf Security for Business használatához Windows 10 szükséges. Különböző HP biztonsági szolgáltatásokat tartalmaz, és HP Pro- és Elite-termékeken, valamint munkaállomásokon és kiskereskedelmi POS-termékeken érhető el. A mellékelt biztonsági szolgáltatások listáját és az operációs rendszerre vonatkozó követelményeket a termékadatok tartalmazzák.
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[1] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és további követelmények vonatkozhatnak idővel a frissítésekre. Lásd: http://www.windows.com.
[3] Az Intel® vPro™ funkciók teljes körű kihasználásához Windows, a vPro által támogatott processzor, vPro-kompatibilis Q570 vagy újabb lapkakészlet és vPro-kompatibilis WLAN-kártya szükséges. Egyes funkciók, például az Intel Active felügyeleti technológia és az Intel virtualizációs technológia futtatásához külső, kiegészítő szoftverekre van szükség. Az Intel vPro technológia jövőbeni virtuáliskészülék-alkalmazásainak elérhetősége külső szoftverszállítóktól függ. Az Intel vPro technológia jelenlegi generációjára épülő hardvereknek a jövőbeni virtuális készülékekkel való kompatibilitása még nincs meghatározva.
[5] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkater
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[7] Az Intel® Turbo Boost teljesítménye függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól. További információk: http://www.intel.com/technology/turboboost/.
[8] Csak egyes processzorok érhetők el az egyes konfigurációkhoz.
[11] 3 GB-nál több memóriával és 32 bites operációs rendszerrel konfigurált rendszereknél a rendszererőforrás-követelmények miatt előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésre a teljes memóriakapacitás. 4 GB-nál nagyobb memória kezelése 64 bites operációs rendszert igényel. A memóriamodulok akár 3200 MT/s adatátviteli sebességet is támogatnak; a tényleges sebességet a rendszer konfigurált processzora határozza meg. A memóriák esetén a támogatott adatátviteli sebességeket lásd a processzor műszaki adatai között. A memória-bővítőhelyek az ügyfél által elérhetők/bővíthetők.
[12] A memória-bővítőhelyek az ügyfél által elérhetők/bővíthetők.
[13] Csak a Rocket Lake i5, i7 és i9 processzorokhoz érhető el.
[14] Az Intel® Optane™ H10 memóriaalapú rendszergyorsítás nem helyettesíti vagy növeli a rendszer DRAM-ját. 8. generációs vagy újabb Intel® Core™ processzort, az Intel® Optane™ technológiát támogató BIOS-verziót, 64 bites Windows 10-et és Intel® Rapid Storage Technology (Intel®️ RST) illesztőprogramot igényel.
[15] Tárolómeghajtók esetében 1 GB = 1 milliárd bájt. 1 TB = 1 billió bájt. A formázás utáni tényleges kapacitás ennél kisebb. Legfeljebb 30 GB-nyi lemezterületet a rendszer-helyreállítási szoftver foglal el (Windows esetében).
[16] Az Intel® Optane™ memóriaalapú rendszergyorsítás nem helyettesíti vagy növeli a rendszer DRAM-ját. 8. generációs vagy újabb Intel® Core™ processzort, az Intel® Optane™ technológiát támogató BIOS-verziót, 64 bites Windows 10-et és Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) illesztőprogramot igényel.
[18] Külön vagy opcionális szolgáltatásként vásárolható meg.
[20] Vezeték nélküli hozzáférési pontot és internetszolgáltatást igényel, amely nem képezi a termék részét. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott.
[21] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 6 visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal. A Wi-Fi 6 (802.11ax) specifikációi csak tervek, és nem tekinthetők véglegesnek. Ha a végleges specifikációk eltérnek a tervektől, az befolyásolhatja a noteszgép és a többi 802.11ax-eszköz közötti kommunikációt. Csak azokban az országokban érhető el, ahol a 802.11ax támogatott.
[23] Csak a 35 W-os processzoron érhető el.
[26] HP Support Assistant: A futtatásához Windows rendszer és internet-hozzáférés szükséges.
[27] HP illesztőprogram-csomagok: Nincsenek előre telepítve, de letölthetők a http://www.hp.com/go/clientmanagement webhelyről.
[28] A HP Manageability Integration Kit a http://www.hp.com/go/clientmanagement webhelyről tölthető le.
[29] A HP Cloud Recovery az Intel® vagy AMD processzorokkal felszerelt, Windows rendszert futtató HP Elite és Pro számítógépeken és laptopokon érhető el. Használatához nyílt, vezetékes hálózati kapcsolat szükséges. Megjegyzés: Használat előtt az adatvesztés elkerülése érdekében készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról, adatokról, fényképekről, videókról és egyebekről. Részletek: https://support.hp.com/us-en/document/c05115630.
[30] A HP BIOSphere Gen6 csak bizonyos HP Pro és Elite számítógépeken érhető el. A részletekért tekintse meg a termékleírást. A funkciók a platformtól és a konfigurációtól függően változhatnak.
[31] A HP Secure Erase a National Institute of Standards and Technology 800-88-as speciális kiadványában leírt „Clear” tisztítási módszerrel használható. A HP Secure Erase nem támogatja az Intel® Optane™ technológiát használó platformokat.
[32] A HP Sure Run Gen4 csak bizonyos Windows 10-alapú HP Pro, Elite és Workstation számítógépeken, egyes Intel® vagy AMD processzorokkal érhető el.
[33] A HP Sure Click használatához Windows 10 Pro vagy Enterprise szükséges. További részletek: https://bit.ly/2PrLT6A_SureClick.
[34] A HP Client Security Manager Gen7 szoftverhez Windows rendszer szükséges, és csak bizonyos HP Elite és Pro számítógépeken érhető el.
[35] A HP Sure Start Gen6 csak bizonyos HP számítógépeken érhető el.
[36] A formázott pépes párnázás 100%-ban újrahasznosított farostból és organikus anyagokból készül.
[37] A HP Sure Recover Gen4 csak bizonyos HP számítógépeken érhető el, és a használatához nyílt hálózati kapcsolatra van szükség. A HP Sure Recover használata előtt az adatvesztés elkerülése érdekében készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról, adatokról, fényképekről, videókról és egyéb tartalmakról.
[38] A HP Sure Sense használatához Windows 10 Pro vagy Enterprise szükséges.
[39] 150 W-os külső tápegység, akár 89%-os hatásfokú, aktív PFC: AMD Radeon RX 560 4 GB GDDR memóriával rendelkező, különálló grafikus kártyával való rendelés esetén.
[40] Az egyesült államokbeli EPEAT® regisztráció alapján, az IEEE 1680.1-2018 EPEAT® szabványnak megfelelően. Az állapot országonként eltér. További információért látogasson el a www.epeat.net webhelyre.
[41] A külső tápegységek, tápkábelek, kábelek és perifériaeszközök nem alacsony halogéntartalmúak. A vásárlás utáni szervizelések során bekerülő alkatrészek nem feltétlenül alacsony halogéntartalmúak.
[43] Az egyes részegységekben lévő, óceánok felé tartó műanyagok százalékos aránya termékenként változó.
[48] A HP Smart Support a termék első indításakor automatikusan összegyűjti az eszközszintű konfigurációs adatok és állapottal kapcsolatos elemzések biztosítása céljából szükséges telemetriát. Egyes termékeken előre telepítve érhető el, a HP gyári konfigurációs szolgáltatásain keresztül; vagy le is tölthető. A HP Smart Support engedélyezésével vagy letöltésével kapcsolatos további információkért keresse fel a következő webhelyet: http://www.hp.com/smart-support
[44] Az ITE-ből származó zárt láncú műanyagok százalékos aránya az IEEE 1680.1-2018 szabványban szereplő meghatározáson alapul.
[47] A Fiber NIC-kártyák (100 Mb/s-os és 1 Gb/s-os) egyes európai országokban és Koreában nem érhetők el.
[46] A kártya opcionálisan Flex IO-port 2 használatával is konfigurálható.
[45] Az újrahasznosított műanyag aránya az IEEE 1680.1-2018 szabványban szereplő meghatározáson alapul.

A kívánt opció kiválasztása

Kérjük, válasszon a terméket forgalmazó viszonteladók listájából. A termékeket díjmentesen szállítjuk.

A kiválasztott termékkel együtt az alábbi szolgáltatásokat is kosárba teheti. A személyes kiszállást igénylő szolgáltatások elérhetőségét lakcíme és irányítószáma megadásával ellenőrizheti.

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat