HP EliteDesk 800 G8 Small Form Factor PC Intel Core i7-11700 16GB 512GB PCIe SSD Intel UHD Graphics 750 Windows 10 Pro 3 év garancia

Cikkszám: 2V6F4EA

Alapár

400 253
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[3] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat és/vagy szoftvereket igényelhetnek. A Windows 10 frissítése automatikus, és mindig engedélyezve van. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és idővel további követelmények vonatkozhatnak a frissítésekre. További részletek: http://www.windows.com.
[4] This product includes a three (3) year license of HP Wolf Pro Security Edition which includes HP Sure Click Pro and HP Sure Sense Pro. The HP Wolf Pro Security Edition software is licensed under the license terms of the HP End User License Agreement (EULA) that can be found at: https://support.hp.com/us-en/document/ish_3875769-3873014-16 as modified by the following: “7. Term. Unless otherwise terminated earlier pursuant to the terms contained in this EULA, the license for the HP Wolf Pro Security Edition (HP Sure Sense Pro and HP Sure Click Pro) is effective upon activation and will continue for thirty six (36) months thereafter (“Initial Term”). At the end of the Initial Term you may either (a) purchase a renewal license for the HP Wolf Pro Security Edition from HP.com, HP Sales or an HP Channel Partner, or (b) continue using the standard versions of HP Sure Click and HP Sure Sense at no additional cost with no future software updates or HP Support.”
[6] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 6 visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal. A Wi-Fi 6 (802.11ax) specifikációi csak tervek, és nem tekinthetők véglegesnek. Ha a végleges specifikációk eltérnek a tervektől, az befolyásolhatja a számítógép és a többi 802.11ax-eszköz közötti kommunikációt. A gigabites sebességeket is támogató Wi-Fi® Wi-Fi 6 (802.11ax) technológiával akkor érhető el, ha a fájlátvitel azonos útválasztóhoz csatlakozó eszközök között történik. A használatához külön megvásárolható vezeték nélküli útválasztóra van szükség, amely támogatja a 160 MHz-es csatornákat.
[7] A HP Sure Click a Microsoft® Internet Explorer és a Chromium™ böngészőt támogatja. Támogatott mellékletek, ha a Microsoft Office vagy az Adobe Acrobat telepítve van: Microsoft Office- (Word-, Excel-, PowerPoint-) és írásvédett PDF-fájlok.
[8] A HP Manageability Integration Kit a http://www.hp.com/go/clientmanagement címről tölthető le.
[2] A többmagos technológia célja egyes szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhel
[5] A HP Wolf Pro Security Edition (amely magában foglalja a HP Sure Click Pro és a HP Sure Sense Pro szoftvert) egyes termékváltozatokon előre telepítve érhető el, és a megvásárolt HP-terméktől függően 1 vagy 3 éves fizetett licenccel rendelkezik. A HP Wolf Pro Security Edition szoftver a HP Wolf Security szoftver végfelhasználói licencszerződése (EULA) alapján van licencelve, amely a következő címen található: https://support.hp.com/us-en/document/ish_3875769-3873014-16, és a végfelhasználói licencszerződést a következők módosítják: „7. Érvényességi időszak. Ha a jelen végfelhasználói licencszerződésben szereplő feltételek szerint máshogy nem szűnik meg, a HP Wolf Pro Security Edition (HP Sure Sense Pro és HP Sure Click Pro) licence az aktiváláskor lép érvénybe, és a tizenkét (12) hónapos vagy harminchat (36) hónapos licencidőszakig („Kezdeti időszak”) érvényben marad. A Kezdeti időszak végén (a) megújító licencet vásárolhat a HP Wolf Pro Security Edition szoftverhez a HP.com webhely
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[1] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és további követelmények vonatkozhatnak idővel a frissítésekre. Lásd: http://www.windows.com.
[2] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és idővel további követelmények vonatkozhatnak a frissítésekre. További részletek: http://www.windows.com.
[4] Az Intel® vPro®-funkciók teljes körű kihasználásához 64 bites Windows 10 Pro, a vPro által támogatott processzor, vPro-kompatibilis lapkakészlet, vPro-kompatibilis vezetékes LAN- és/vagy WLAN-kártya és TPM 2.0 szükséges. Bizonyos funkciók futtatásához külső, kiegészítő szoftverekre van szükség. További információ: http://intel.com/vpro
[5] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkater
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[7] Az Intel® Turbo Boost teljesítménye függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól. További információk: http://www.intel.com/technology/turboboost/.
[8] 3 GB-nál több memóriával rendelkező rendszerek és 32 bites operációs rendszer esetén a rendszererőforrás-követelmények miatt előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésre a teljes memóriakapacitás. 4 GB-nál nagyobb memória kezelése 64 bites operációs rendszert igényel.
[9] A memóriamodulok akár 3200 MT/s adatátviteli sebességet is támogatnak; a tényleges adatátviteli sebességet a rendszer konfigurációja határozza meg. Ha több bővítőhelyre van behelyezve memória, szimmetrikus konfigurációra van szükség a csatornánkénti 2 DIMM-hez. Egy csatornán belül nem lehetnek eltérő adatátviteli sebességértékek. A memória-bővítőhelyek az ügyfél által elérhetők/bővíthetők.
[10] Tárolómeghajtók esetében 1 GB = 1 milliárd bájt. 1 TB = 1 billió bájt. A formázás utáni tényleges kapacitás ennél kisebb. Legfeljebb 36 GB-nyi lemezterületet a rendszer-helyreállítási szoftver foglal el (Windows esetében).
[11] A HP Connection Optimizer használatához Windows 10 szükséges.
[12] A HP QuickDrop használatához internet-hozzáférés, a Windows 10 rendszert és a HP QuickDrop alkalmazást futtató számítógép, valamint az Android 7 vagy újabb rendszert és az Android HP QuickDrop alkalmazást futtató Android-eszköz (telefon vagy táblagép) és/vagy az iOS 12 vagy újabb rendszert és az iOS HP QuickDrop alkalmazást futtató iOS-eszköz (telefon vagy táblagép) szükséges.
[13] A HP Sure Admin szoftverhez Windows 10, HP BIOS, a http://www.hp.com/go/clientmanagement webhelyről letölthető HP Manageability Integration Kit és az Android vagy Apple Store áruházból beszerezhető HP Sure Admin Local Access Authenticator okostelefonos alkalmazás szükséges.
[14] 4 SATA.
[15] Intel® I225-T1 PCIe® 2,5 GbE: külön vagy opcionális szolgáltatásként vásárolható meg.
[16] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pont és internetszolgáltatás szükséges hozzá. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 6 visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal. A 802.11ax WLAN specifikációi csak tervek, és nem tekinthetők véglegesnek. Ha a végleges specifikációk eltérnek a tervektől, az befolyásolhatja a számítógép és a 802.11ax WLAN-eszközök közötti kommunikációt. A Wi-Fi 6 használatához külön megvásárolható vezeték nélküli útválasztóra van szükség, amely támogatja a 802.11ax (Wi-Fi 6) technológiát. Csak azokban az országokban érhető el, ahol a 802.11ax támogatott.
[17] Az AMD Radeon™ R7 430 grafikus vezérlő (2 GB dedikált GDDR5, 64 bites DP + VGA) nem minden régióban érhető el.
[18] Külön vagy opcionális szolgáltatásként vásárolható meg.
[21] HP Support Assistant: A futtatásához Windows rendszer és internet-hozzáférés szükséges.
[22] HP illesztőprogram-csomagok: Nincs előre telepítve, de letölthető a http://www.hp.com/go/clientmanagement webhelyről.
[23] A HP Cloud Recovery az Intel® vagy AMD processzorokkal felszerelt HP Elite és Pro számítógépeken és laptopokon érhető el. Használatához nyílt, vezetékes hálózati kapcsolat szükséges. Megjegyzés: Használat előtt az adatvesztés elkerülése érdekében készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról, adatokról, fényképekről, videókról és egyéb tartalmakról. Részletek: https://support.hp.com/us-en/document/c05115630.
[24] A HP Manageability Integration Kit a http://www.hp.com/go/clientmanagement webhelyről tölthető le.
[25] A HP Sure Sense használatához Windows 10 Pro vagy Enterprise szükséges.
[26] A HP BIOSphere Gen6 csak bizonyos HP Pro és Elite számítógépeken érhető el. A részletekért tekintse meg a termékspecifikációkat. A funkciók a platformtól és a konfigurációtól függően változhatnak.
[27] A HP Secure Erase a National Institute of Standards and Technology 800-88-as speciális kiadványában leírt „Clear” tisztítási módszerrel használható. A HP Secure Erase nem támogatja az Intel® Optane™ technológiát használó platformokat.
[28] A HP Sure Run Gen4 csak bizonyos HP számítógépeken érhető el, és Windows 10 operációs rendszert igényel.
[29] A HP Sure Click használatához Windows 10 Pro vagy Enterprise szükséges. További részletek: https://bit.ly/2PrLT6A_SureClick.
[30] A HP Client Security Manager Gen7 szoftverhez Windows rendszer szükséges, és csak bizonyos HP Elite és Pro számítógépeken érhető el.
[31] A HP Sure Start Gen6 csak egyes, Intel processzorral rendelkező HP számítógépeken érhető el.
[32] Ivanti Management programcsomag szükséges hozzá.
[33] A HP Sure Recover Gen4 csak bizonyos HP számítógépeken érhető el, és a használatához Windows 10-re és nyílt hálózati kapcsolatra van szükség. A HP Sure Recover használata előtt az adatvesztés elkerülése érdekében készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról, adatokról, fényképekről, videókról és egyéb tartalmakról. A Wi-Fi használatával végzett hálózatalapú rendszer-helyreállítás csak az Intel Wi-Fi-modullal rendelkező számítógépeken érhető el.
[34] A HP Presence Aware jelenlétfigyelő használatához közelségérzékelőre van szükség, amely bizonyos EliteBook készülékeken érhető el, és a hitelesítéshez a Windows Hello szükséges.
[35] Az egyesült államokbeli EPEAT®️ regisztráció alapján az IEEE 1680.1-2018 EPEAT®️ szabványnak megfelelően. Az EPEAT®️-állapot országonként eltér. További információért látogasson el a www.epeat.net webhelyre
[36] A külső tápegységek, tápkábelek, kábelek és perifériaeszközök nem alacsony halogéntartalmúak. A vásárlás után bekerülő cserealkatrészek nem feltétlenül alacsony halogéntartalmúak.
[37] A Thunderbolt™ 3.0 és a soros/PS/2 kombinációja egy PCIe-bővítőhelyet foglal el.
[39] Az Intel® Optane™ memóriaalapú rendszergyorsítás nem helyettesíti vagy növeli a rendszer DRAM-ját. 8. generációs vagy újabb Intel® Core™ processzort, az Intel® Optane™ technológiát támogató BIOS-verziót, 64 bites Windows 10-et és Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) illesztőprogramot igényel.
[40] Az egyes részegységekben lévő, óceánok felé tartó műanyagok százalékos aránya termékenként változó.
[41] A Storage Drivelock öntitkosítás vagy Optane-alapú tárolás esetén nem működik.
[43] Az Absolute ügynök alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, és akkor aktiválódik, amikor az ügyfél aktiválja a megvásárolt előfizetést. Előfizetések több évig terjedő időtartamokra köthetők. A szolgáltatás elérhetősége korlátozott, az Egyesült Államokon kívüli elérhetőségéről érdeklődjön az Absolute vállalatnál. Az Absolute Recovery Guarantee szolgáltatás korlátozott jótállást biztosít. Bizonyos korlátozások lehetnek érvényesek. További részletek: http://www.absolute.com/company/legal/agreements/computrace-agreement. A Data Delete az Absolute Software által biztosított opcionális szolgáltatás. A szolgáltatás használata esetén a Recovery Guarantee jótállása érvényét veszti. A Data Delete adattörlési szolgáltatás igénybevételéhez az ügyfeleknek először alá kell írniuk egy előzetes felhatalmazási megállapodást, majd be kell szerezniük egy PIN-kódot, vagy meg kell vásárolniuk egy vagy több RSA SecurID tokent az Absolute Software vállalattól.
[48] A HP Smart Support a termék első indításakor automatikusan összegyűjti az eszközszintű konfigurációs adatok és állapottal kapcsolatos elemzések biztosítása céljából szükséges telemetriát. Egyes termékeken előre telepítve érhető el, a HP gyári konfigurációs szolgáltatásain keresztül; vagy le is tölthető. A HP Smart Support engedélyezésével vagy letöltésével kapcsolatos további információkért keresse fel a következő webhelyet: http://www.hp.com/smart-support
[44] Az újrahasznosított műanyag aránya az IEEE 1680.1-2018 szabványban szereplő meghatározáson alapul.
[47] A HP Easy Clean nem érhető el PS/2-billentyűzetekhez/egerekhez.
[46] A külső doboz és a hullámkarton párnázás 100%-ban fenntartható forrásból származó, tanúsított és újrahasznosított rostokból készül.
[45] Az ITE-ből származó zárt láncú műanyagok százalékos aránya az IEEE 1680.1-2018 szabványban szereplő meghatározáson alapul.
This product includes a three (3) year license of HP Wolf Pro Security Edition which includes HP Sure Click Pro and HP Sure Sense Pro. The HP Wolf Pro Security Edition software is licensed under the license terms of the HP End User License Agreement (EULA) that can be found at: https://support.hp.com/us-en/document/ish_3875769-3873014-16 as modified by the following: “7. Term. Unless otherwise terminated earlier pursuant to the terms contained in this EULA, the license for the HP Wolf Pro Security Edition (HP Sure Sense Pro and HP Sure Click Pro) is effective upon activation and will continue for thirty six (36) months thereafter (“Initial Term”). At the end of the Initial Term you may either (a) purchase a renewal license for the HP Wolf Pro Security Edition from HP.com, HP Sales or an HP Channel Partner, or (b) continue using the standard versions of HP Sure Click and HP Sure Sense at no additional cost with no future software updates or HP Support.”

A kívánt opció kiválasztása

Kérjük, válasszon a terméket forgalmazó viszonteladók listájából. A termékeket díjmentesen szállítjuk.

A kiválasztott termékkel együtt az alábbi szolgáltatásokat is kosárba teheti. A személyes kiszállást igénylő szolgáltatások elérhetőségét lakcíme és irányítószáma megadásával ellenőrizheti.

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat