HP EliteDesk 805 G6 AMD Ryzen5 4650, 8GB 256GB PCIe SSD Radeon Graphics Windows 10 Pro 3 év garancia

Cikkszám: 273A5EA

Alapár

0
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[3] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat és/vagy szoftvert igényelhetnek
[5] A HP Sure Click a Microsoft® Internet Explorer és a Chromium™ böngészőt támogatja. Támogatott mellékletek a Microsoft Office vagy Adobe Acrobat telepítése esetén: Microsoft Office- (Word-, Excel-, PowerPoint-) és írásvédett PDF-fájlok.
[2] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkater
[4] Belső teszt alapján, egy előző generációs, 802.11ac vezeték nélküli LAN-modullal rendelkező eszközhöz képest.
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[1] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és további követelmények vonatkozhatnak idővel a frissítésekre. Lásd: http://www.windows.com.
[3] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az AMD számozása nem az órajelet tükrözi.
[4] A tényleges átviteli sebesség változó, és a rendszer konfigurált processzora határozza meg. A támogatott memória-adatsebességeket lásd a processzor műszaki adatai között. A memória-bővítőhelyek az ügyfél által elérhetők/bővíthetők.
[5] Merevlemez-meghajtók és SSD meghajtók esetében, 1 GB = 1 milliárd bájt. 1 TB = 1 billió bájt. A formázás utáni tényleges kapacitás ennél kisebb. A rendszer-helyreállítási szoftver számára legfeljebb 36 GB terület van lefoglalva a merevlemezen (Windows rendszer esetén).
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkater
[7] A Max Boost órajelfrekvencia-teljesítmény függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól.
[8] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pont és internetszolgáltatás szükséges. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 6 visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal. A Wi-Fi 6 (80
[9] Külön vagy választható funkcióként vásárolható meg.
[10] A HD-DVD-lemezek nem játszhatók le a DVD-ROM-meghajtón. Nincs DVD-RAM-támogatás. A tényleges sebesség eltérő lehet. A szerzői jogvédelem alatt álló anyagok másolása tilos. A kétrétegű lemez több adat tárolására képes, mint az egyrétegű. Az ezzel a meghajtóval írt lemezek nem mindig kompatibilisek a meglévő egyrétegű DVD-meghajtókkal és DVD-lejátszókkal.
[11] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 5 (802.11ac) visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációk
[12] Az AMD Radeon™ 430 grafikus vezérlő (2 GB dedikált GDDR5) nem minden régióban érhető el.
[15] Normál beépített.
[16] Kombinált Intel® Wi-Fi 6 AX200 és Bluetooth® 5: nem minden régióban érhető el.
[17] A HP USB Business vékony antimikrobiális billentyűzet és az antimikrobiális USB-egér Kínában nem érhető el.
[18] Absolute Persistence modul: Az Absolute ügynök alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, és akkor aktiválódik, amikor az ügyfél aktiválja a megvásárolt előfizetést. Előfizetések több évig terjedő időtartamokra köthetők. A szolgáltatás elérhetősége kor
[19] A HP Support Assistant futtatásához Windows és internet-hozzáférés szükséges.
[20] Ivanti Management programcsomag szükséges hozzá.
[21] A HP Manageability Integration Kit a http://www8.hp.com/us/en/ads/clientmanagement/overview.html címről tölthető le.
[22] A HP megerősített USB-egér, a HP PS/2 egér, a HP USB és a PS/2 lemosható egér: nem minden régióban érhető el.
[23] AMD-DASH támogatása KVM-mel (csak a BIOS szintjén).
[24] A HP BIOSphere Gen6 csak bizonyos HP Pro és Elite számítógépeken érhető el. A részletekért tekintse meg a termékspecifikációkat. A funkciók a platformtól és a konfigurációtól függően változhatnak.
[25] A HP Client Security Manager Gen5 szoftverhez Windows rendszer szükséges, és csak egyes HP Pro és Elite számítógépeken érhető el. A részletekért tekintse meg a termékspecifikációt.
[26] A HP Sure Start for AMD csak egyes, AMD processzorral rendelkező HP számítógépeken érhető el. Az elérhetőségre vonatkozó információkért tekintse meg a termékspecifikációt.
[27] HP Sure Recover Gen2: Az elérhetőségre vonatkozó információkért tekintse meg a termékspecifikációkat. A használatához nyílt, vezetékes hálózati kapcsolat szükséges. A HP Sure Recover használata előtt az adatvesztés elkerülése érdekében készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról, adatokról, fényképekről, videókról és egyéb tartalmakról.
[28] A HP Sure Click használatához Windows 10 Pro vagy Enterprise szükséges. További részletek: https://bit.ly/2PrLT6A_SureClick.
[29] A HP Drive Lock NVMe-meghajtókon nem támogatott.
[30] Trusted Platform Module TPM 2.0 beágyazott biztonsági lapka Windows 10 operációs rendszerekhez (Common Criteria EAL4+ tanúsítvánnyal rendelkezik) (FIPS 140-2 2. szintű tanúsítvánnyal rendelkezik): A firmware TPM 2.0-s verziójú. A hardver TPM-verziója
[31] 150 W-os külső tápegység, akár 89%-os hatásfokú, aktív PFC: különálló grafikus kártyával való rendelés esetén.
[32] Az egyesült államokbeli EPEAT® regisztráció alapján az IEEE 1680.1-2018 EPEAT® szabványnak megfelelően. Az állapot országonként eltér. További információért látogasson el a www.epeat.net webhelyre.
[33] Külső tápegységek, WWAN-modulok, tápkábelek, kábelek és perifériaeszközök nélkül. A vásárlás utáni szervizelések során bekerülő alkatrészek nem feltétlenül alacsony halogéntartalmúak.
[34] Az egyes részegységekben lévő, óceánok felé tartó műanyagok százalékos aránya termékenként változó.
[35] A Max Boost órajelfrekvencia-teljesítmény függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól.
[36] Egy Type A SuperSpeed USB (5Gb/s) a billentyűzetről való felébresztéssel.
[37] A HP Cloud Recovery az Intel® vagy AMD processzorokkal felszerelt HP Elite és Pro számítógépeken és laptopokon érhető el. Használatához nyílt, vezetékes hálózati kapcsolat szükséges. Megjegyzés: Használat előtt az adatvesztés elkerülése érdekében kés
[38] A külső doboz és a hullámkarton-párnázás 100%-ban fenntartható forrásból származó, tanúsított és újrahasznosított rostokból készül.
[39] A műanyagból készült töltőanyagok újrahasznosítottanyag-tartalma több mint 90%.
[40] A 2,5”-es merevlemez kizárólag a gyárból beszerezhető adaptert igényel.
[41] Az újrahasznosított műanyag aránya az IEEE 1680.1-2018 szabványban szereplő meghatározáson alapul.
[42] A rostból készült töltőanyagok 100%-ban újrahasznosított farostból és organikus anyagokból készülnek.
[43] A HP Smart Support a termék első indításakor automatikusan összegyűjti az eszközszintű konfigurációs adatok és állapottal kapcsolatos elemzések biztosítása céljából szükséges telemetriát. Egyes termékeken előre telepítve érhető el, a HP gyári konfigurációs szolgáltatásain keresztül; vagy le is tölthető. A HP Smart Support engedélyezésével vagy letöltésével kapcsolatos további információkért keresse fel a következő webhelyet: http://www.hp.com/smart-support

A kívánt opció kiválasztása

Kérjük, válasszon a terméket forgalmazó viszonteladók listájából. A termékeket díjmentesen szállítjuk.

A kiválasztott termékkel együtt az alábbi szolgáltatásokat is kosárba teheti. A személyes kiszállást igénylő szolgáltatások elérhetőségét lakcíme és irányítószáma megadásával ellenőrizheti.

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat