HP ProDesk 405 G6 Small Form Factor PC AMD Ryzen 3 4300G 8GB 256GB PCIe SSD Radeon RX Vega 5 Windows 10 Pro 3 év garancia

Cikkszám: 294D6EA

Alapár

249 248
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[3] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat és/vagy szoftvereket igényelhetnek. A Windows 10 frissítése automatikus, és mindig engedélyezve van. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és idővel további követelmények vonatkozhatnak a frissítésekre. További részletek: http://www.windows.com.
[7] A HP Sure Click a Microsoft® Internet Explorer és a Chromium™ böngészőt támogatja. Támogatott mellékletek, ha a Microsoft Office vagy az Adobe Acrobat telepítve van: Microsoft Office- (Word-, Excel-, PowerPoint-) és írásvédett PDF-fájlok.
[2] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkater
[4] A HP Sure Sense használatához Windows 10 Pro vagy Enterprise szükséges.
[5] A HP Total Test Process tesztelés nem szavatolja a jövőbeli teljesítményt ezen tesztelési feltételek mellett. Véletlen sérülés esetén a HP baleseti kár elleni opcionális Care Pack csomagja szükséges.
[6] A MIL-STD tesztelés célja nem a rendszer honvédelmi vagy katonai célokra való alkalmasságának a bizonyítása. A teszteredmények nem szavatolják a jövőbeli teljesítményt ezen tesztelési feltételek mellett. Véletlen sérülés esetén a HP baleseti kár ellen köthető opcionális Care Pack csomagja szükséges.
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[1] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és további követelmények vonatkozhatnak idővel a frissítésekre. Lásd: http://www.windows.com.
[3] A memóriamodulok akár 2666 MT/s adatátviteli sebességet is támogatnak. A tényleges sebességet a rendszer konfigurált processzora határozza meg. A memóriák esetén a támogatott adatátviteli sebességeket lásd a processzor műszaki adatai között.
[4] Minden memóriahely elérhető/bővíthető az ügyfél által.
[5] Merevlemez-meghajtók és SSD meghajtók esetében, 1 GB = 1 milliárd bájt. 1 TB = 1 billió bájt. A formázás utáni tényleges kapacitás ennél kisebb. A rendszer-helyreállítási szoftver számára legfeljebb 36 GB terület van lefoglalva a merevlemezen (Windows rendszer esetén).
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az AMD számozása nem az órajelet tükrözi. Internet-hozzáférést igényel, amely nem képezi a termék részét.
[7] A Max Boost órajelfrekvencia-teljesítmény függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól.
[8] A 2,5 hüvelykes meghajtóhoz olyan adapter szükséges, amelyet csak akkor lehet megvásárolni, ha a számítógépet gyárilag 2,5 hüvelykes meghajtóval konfigurálják.
[11] 5 az 1-ben csatlakozóval ellátott SD 4.0 SD-, SDXC-, SDHC-, UHS-I- és UHS-II-támogatással. Külön vagy opcionális szolgáltatásként vásárolható meg.
[12] Intel® I210-T1 PCIe® GbE: Külön vagy opcionális szolgáltatásként vásárolható meg, amely nem minden esetben és mindenhol érhető el.
[13] Vezeték nélküli hozzáférési pont és internetkapcsolat szükséges. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 5 (802.11 ac) visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi 802.11-specifikációkkal.
[15]Az elérhetőség országonként változhat.
[16] HP Support Assistant: A futtatásához Windows rendszer és internet-hozzáférés szükséges.
[17] HP illesztőprogram-csomagok: Nincs előre telepítve, de letölthető a http://www.hp.com/go/clientmanagement webhelyről.
[18] A HP Manageability Integration Kit a http://www.hp.com/go/clientmanagement webhelyről tölthető le.
[19] A HP Cloud Recovery az Intel® vagy AMD processzorokkal felszerelt HP Elite és Pro számítógépeken és laptopokon érhető el. Használatához nyílt, vezetékes hálózati kapcsolat szükséges. Megjegyzés: Használat előtt az adatvesztés elkerülése érdekében készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról, adatokról, fényképekről, videókról és egyéb tartalmakról. Részletek: https://support.hp.com/us-en/document/c05115630.
[20] A HP BIOSphere Gen6 csak bizonyos HP Pro és Elite számítógépeken érhető el. A funkciók a platformtól és a konfigurációtól függően változhatnak.
[21] A Secure Erase a National Institute of Standards and Technology 800-88-as speciális kiadványában leírt „Clear” tisztítási módszerrel használható. A HP Secure Erase nem támogatja az Intel® Optane™ technológiát használó platformokat.
[22] A HP Sure Click használatához Windows 10 Pro vagy Enterprise szükséges. További részletek: https://bit.ly/2PrLT6A_SureClick.
[23] A HP Client Security Manager Gen6 szoftverhez Windows rendszer szükséges, és csak bizonyos HP Elite és Pro számítógépeken érhető el.
[24] A HP Sure Sense használatához Windows 10 Pro vagy Enterprise szükséges.
[25] A Storage Drivelock öntitkosítás vagy Optane™ alapú tárolás esetén nem működik.
[26] Az egyesült államokbeli EPEAT® regisztráció alapján az IEEE 1680.1-2018 EPEAT® szabványnak megfelelően. Az állapot országonként eltér. További információért látogasson el a www.epeat.net webhelyre.
[27] A termék nem támogatja a Windows 8 és Windows 7 szoftvert. A Microsoft támogatási irányelvének megfelelően a HP nem támogatja a Windows 8 és a Windows 7 operációs rendszert az Intel® és a 7. generációs vagy újabb AMD processzorral konfigurált termékeken, illetve nem biztosít illesztőprogramokat Windows 8 vagy Windows 7 rendszerhez a http://www.support.hp.com webhelyen.
[29] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az AMD számozása nem az órajelet tükrözi.
[31] Az AMD processzorok megnövelt órajele a burst frekvenciás egyszálas számítási feladatot futtató processzor egyetlen magja által elérhető maximális frekvencia. A megnövelt órajel-teljesítmény függ a hardvertől, a szoftvertől és a rendszer általános konfigurációjától. További információ: https://www.amd.com/en/support/kb/faq/cpu-pb2.
[35] A Flex port és a bővítőkártya opcionális, és a vásárláskor kell kérni a konfiguráció részeként. Legfeljebb egy Flex port és egy bővítőkártya konfigurálható.
[36] Egyszerűen regisztráljon, és meg is kezdheti a Xerox® DocuShare® Go használatát. Hitelkártya nélkül. Kötelezettségvállalás nélkül. Az adatok elérhetetlenné válnak, ha a 30 napos próbaidőszak lejárta előtt nem regisztrál előfizetésre. További részletek: www.xerox.com/docusharego.
[37] A HP Smart Support a termék első indításakor automatikusan összegyűjti az eszközszintű konfigurációs adatok és állapottal kapcsolatos elemzések biztosítása céljából szükséges telemetriát. Egyes termékeken előre telepítve érhető el, a HP gyári konfigurációs szolgáltatásain keresztül; vagy le is tölthető. A HP Smart Support engedélyezésével vagy letöltésével kapcsolatos további információkért keresse fel a következő webhelyet: http://www.hp.com/smart-support

A kívánt opció kiválasztása

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat