HP Zbook 15 Fury G8 15.6col FullHD Matt kijelző Intel Core i5-11500H 16GB 512GB Nvidia Quadro RTX 4GB Windows 10 Pro 3 év garancia

Cikkszám: 314J0EA

Resolution

1920 x 1080 (Full HD)

Specifikáció

Alapár

0
HUF

Ezt a terméket több viszonteladó is kiajánlotta.

Lábjegyzet a funkciókhoz
[2] A többmagos technológia célja egyes szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[8] Merevlemezek esetében 1 GB = 1 milliárd bájt. 1 TB = 1 billió bájt. A formázás utáni tényleges kapacitás ennél kisebb. A rendszerlemezen legfeljebb 30 GB-nyi tárterületet a rendszer-helyreállítási szoftver foglal el (Windows 10 esetében).
[1] A maximális teljesítmény Legjobb teljesítmény módban és áramforráshoz csatlakoztatva érhető el.
[3] A HP ZCentral Remote Boost nincs előre telepítve a Z munkaállomásokon, de licenc vásárlása nélkül letölthető és futtatható minden Z sorozatú asztali számítógépen és laptopon. Nem Z sorozatú küldőeszközök esetében minden egyidejűleg futó verzióhoz örökös egyedi vagy örökös hálózati licenc, valamint ZCentral Remote Boost szoftvertámogatás megvásárlása szükséges. A ZCentral Remote Boost használatához Windows 10, RHEL/CentOS (7 vagy 8), UBUNTU 18.04 vagy 20.04 LTS vagy HP ThinPro 7.1 operációs rendszer szükséges. A MacOS (10.13, 10.14, 10.15) operációs rendszer csak a fogadói oldalon támogatott. Hálózati hozzáférés szükséges. A szoftver a hp.com/ZCentralRemoteBoost webhelyről tölthető le.
[4] A csuklóelemnél mérve
[5] Kezdő tömeg és méretek. A tömeg a konfigurációtól függően változik.
[6] A HP Sure View Reflect beépített adatvédelmi szűrő opcionális funkció, amelyet a vásárláskor kell külön kérni a konfiguráció részeként, és amely fekvő tájolásban használható.
[7] Tárolómeghajtók esetében 1 GB = 1 milliárd bájt. 1 TB = 1 billió bájt. A formázás utáni tényleges kapacitás ennél kisebb. Legfeljebb 35 GB-nyi lemezterületet a rendszer-helyreállítási szoftver foglal el.
[7] Tárolómeghajtók esetében 1 GB = 1 milliárd bájt. 1 TB = 1 billió bájt. A formázás utáni tényleges kapacitás ennél kisebb. Legfeljebb 35 GB-nyi lemezterületet a rendszer-helyreállítási szoftver foglal el.
Lábjegyzet technikai paraméterekhez
[1] Nem minden szolgáltatás érhető el a Windows összes kiadásában vagy verziójában. A rendszerek a Windows funkcióinak teljes körű kihasználásához továbbfejlesztett és/vagy külön megvásárolható hardvert, illesztőprogramokat, szoftvereket vagy BIOS-frissítést igényelhetnek. A Windows frissítése és engedélyezése automatikusan történik. Nagy sebességű internet-hozzáférés és Microsoft-fiók szükséges. Internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel, és további követelmények vonatkozhatnak idővel a frissítésekre. Lásd: http://www.windows.com.
[3] A rendszerre előzetesen telepítve van a Windows 10 Pro szoftver, illetve a Windows 11 Pro szoftver licence és előkészített helyreállítási szoftver is mellékelve van hozzá. Egyszerre csak a Windows szoftver egyik verziója használható. A különböző verziók közötti váltáshoz el kell távolítania az egyik verziót, majd telepítenie kell a másikat. Az operációs rendszerek eltávolítása, illetve telepítése előtt biztonsági másolatot kell készítenie az összes adatról (fájlokról, fényképekről stb.), nehogy elvesszenek.
[4] Az Intel® Turbo Boost teljesítménye függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól. További információk: www.intel.com/technology/turboboost.
[5] A Microsoft támogatási irányelvének megfelelően a HP nem támogatja a Windows 8 és a Windows 7 operációs rendszert az Intel, valamint a 7. generációs vagy újabb AMD processzorral konfigurált termékeken, illetve nem biztosít illesztőprogramokat Windows 8 vagy Windows 7 rendszerhez a http://www.support.hp.com webhelyen.
[6] A többmagos technológia célja bizonyos szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[7] Az Intel® Turbo Boost teljesítménye függ a hardver-, szoftver- és a teljes rendszer-konfigurációtól. További információk: http://www.intel.com/technology/turboboost/.
[8] A maximális kétcsatornás teljesítményhez mindkét memóriacsatornát azonos méretű és sebességű SODIMM modulokkal kell ellátni.
[9] Az Intel® lehetővé teszi, hogy a négy DIMM-memóriahellyel tervezett architektúrák 2400 MT/s sebességgel fussanak
[10] A maximális memóriakapacitás kihasználásához 64 bites Windows operációs rendszer szükséges. A 32 bites Windows operációs rendszereknél a rendszer erőforrás-követelményei miatt lehetséges, hogy a 3 GB feletti memóriatartomány nem áll teljes mértékben rendelkezésre.
[11] Tárolómeghajtók esetében 1 GB = 1 milliárd bájt. 1 TB = 1 billió bájt. A formázás utáni tényleges kapacitás ennél kisebb. Legfeljebb 35 GB-nyi tárterületet a rendszer-helyreállítási szoftver foglal el (Windows esetében).
[12] GbE – A „10/100/1000” vagy „Gigabit” Ethernet a Gigabit Ethernetre vonatkozó IEEE 802.3ab szabványnak való megfelelést jelzi, nem jelent tényleges 1 Gb/s átviteli sebességet. Nagy sebességű átvitelhez Gigabit Ethernet-kiszolgálóra és hálózati infrastruktúrára van szükség.
[13] Külön megvásárolható vezeték nélküli hozzáférési pontra és internetszolgáltatásra van szükség. A nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok elérhetősége korlátozott. A Wi-Fi 6 (802.11ax WLAN) specifikációi csak tervek, és nem tekinthetők véglegesnek. Ha a végleges specifikációk eltérnek a tervektől, az befolyásolhatja a noteszgép és a többi 802.11ax WLAN-eszköz közötti kommunikációt. Csak azokban az országokban érhető el, ahol a 802.11ax támogatott.
[14] A WWAN használata külön szolgáltatási szerződést igényel. A lefedettséggel és az elérhetőséggel kapcsolatban érdeklődjön a helyi szolgáltatóknál. A kapcsolat sebessége a földrajzi elhelyezkedés, a környezet, a hálózati viszonyok és más tényezők függvényében változhat. A 4G LTE nem minden területen és nem minden termékhez érhető el.
[15] Mini DisplayPort 1.4 (különálló) vagy 1.2 (UMA).
[16] Intel® integrált grafikus vezérlő
[17] A HD-képek megtekintéséhez FHD-, illetve HD-tartalom szükséges.
[18] A Windows Hello arcfelismerés egy kimondottan infravörös (IR) képalkotásra konfigurált kamerát használ a Windows-eszközök hitelesítéséhez és feloldásához, illetve a Microsoft Passport feloldásához.
[19] A nano SIM-kártya-nyílás és az Intel® XMM™ 7360 LTE Advanced csak Windows 10 rendszeren működik.
[20] A 120 W-os tápegység Intel UMA grafikus vezérlővel konfigurálható. A 150 W-os tápegység az NVIDIA T1000 és T2000 grafikus vezérlőkkel konfigurálható. A 200 W-os tápegység az NVIDIA RTX 3000 vagy újabb és az AMD grafikus vezérlőkkel konfigurálható.
[21] Az UHD képminőséghez UHD felbontású tartalom szükséges.
[22] A HP BIOSphere Gen6 használatához Windows 10 operációs rendszer szükséges, és csak bizonyos HP Pro és Elite számítógépeken érhető el. A funkciók a platformtól és a konfigurációtól függően változhatnak.
[23] A felbontás a monitor képességeitől, valamint a felbontás és a színmélység beállításaitól függ.
[24] A SuperSpeed USB 20 Gb/s-os jelátviteli sebessége Thunderbolt™ 4 esetén nem érhető el.
[25] Az Intel® vPro™-funkciók teljes körű kihasználásához 64 bites Windows 10 Pro, a vPro által támogatott processzor, vPro-kompatibilis lapkakészlet, vPro-kompatibilis vezetékes LAN- és/vagy WLAN-kártya és TPM 2.0 szükséges. Bizonyos funkciók futtatásához külső, kiegészítő szoftverekre van szükség. További információ: http://intel.com/vpro
[26] A HP Cloud Recovery az Intel® vagy AMD processzorokkal felszerelt HP Elite és Pro számítógépeken és laptopokon érhető el. Használatához nyílt, vezetékes hálózati kapcsolat szükséges. Megjegyzés: Használat előtt az adatvesztés elkerülése érdekében készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról, adatokról, fényképekről, videókról és egyéb tartalmakról. Részletek: https://support.hp.com/us-en/document/c05115630 .
[27] A HP Sure Click használatához Windows 10 Pro vagy Enterprise szükséges. További részletek: https://bit.ly/2PrLT6A_SureClick.
[28] A Miracast egy vezeték nélküli technológia, amellyel kivetítheti számítógépe képernyőjét olyan televíziókra, projektorokra és adatfolyam-továbbítást támogató médialejátszókra, amelyek szintén rendelkeznek Miracast-támogatással. A Miracast használatával megoszthatja a számítógép képernyőjét, és diavetítést tarthat. További információ: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/project-wireless-screen-miracast .
[29] HP Performance Advisor szoftver – a HP Performance Advisor készségesen várja, hogy a kezdetektől fogva segíthessen Önnek napi szinten a legtöbbet kihozni HP munkaállomásából. További információ és letöltés: https://www8.hp.com/us/en/workstations/performance-advisor.html
[30] A HP Manageability Integration Kit a http://www.hp.com/go/clientmanagement címről tölthető le.
[31] Absolute Persistence modul: Az Absolute ügynök alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, és akkor aktiválódik, amikor az ügyfél aktiválja a megvásárolt előfizetést. Előfizetések több évig terjedő időtartamokra köthetők. A szolgáltatás elérhetősége korlátozott, az Egyesült Államokon kívüli elérhetőségéről érdeklődjön az Absolute vállalatnál. Az Absolute Recovery Guarantee szolgáltatás korlátozott jótállást biztosít. A szolgáltatásra korlátozások vonatkoznak. További részletek: http://www.absolute.com/company/legal/agreements/computrace-agreement. A Data Delete az Absolute Software által biztosított opcionális szolgáltatás. A szolgáltatás használata esetén a Recovery Guarantee jótállása érvényét veszti. A Data Delete adattörlési szolgáltatás igénybevételéhez az ügyfeleknek először alá kell írniuk egy előzetes felhatalmazási megállapodást, majd be kell szerezniük egy PIN-kódot, vagy meg kell vásárolniuk egy vagy több RSA SecurID tokent az Absolute Software vállalattól.
[32] A tényleges fényerő HP Sure View vagy érintőképernyő használata esetén alacsonyabb lesz.
[33] A HP QuickDrop használatához internet-hozzáférés, a Windows 10 rendszert és a HP QuickDrop alkalmazást futtató számítógép, valamint az Android 7 vagy újabb rendszert és az Android HP QuickDrop alkalmazást futtató Android-eszköz (telefon vagy táblagép) és/vagy az iOS 12 vagy újabb rendszert és az iOS HP QuickDrop alkalmazást futtató iOS-eszköz (telefon vagy táblagép) szükséges.
[34] A biztonságizár-nyílásokhoz tartozó biztonsági zár külön vásárolható meg.
[35] A HP Support Assistant futtatásához Windows rendszer és internet-hozzáférés szükséges.
[36] A HP Connection Optimizer használatához Windows 10 szükséges.
[37] Az akkumulátor belső összetevő, és a felhasználó által nem cserélhető. A jótállás alapján szervizelhető. Az akkumulátorokra alapértelmezés szerint egyéves korlátozott jótállás érvényes, kivételt képeznek ez alól a Long Life akkumulátorok, amelyekre a platformmal azonos, egyéves vagy hároméves jótállás vonatkozik.
[38] A HP Sure Start Gen6 csak egyes HP számítógépeken érhető el, és csak Windows 10 operációs rendszeren használható.
[39] A HP ZCentral Remote Boost nincs előre telepítve a Z munkaállomásokon, de licenc vásárlása nélkül letölthető és futtatható minden Z sorozatú asztali számítógépen és laptopon. Nem Z sorozatú küldőeszközök esetében minden egyidejűleg futó verzióhoz örökös egyedi vagy örökös hálózati licenc, valamint ZCentral Remote Boost szoftvertámogatás megvásárlása szükséges. A ZCentral Remote Boost használatához Windows 10, RHEL/CentOS (7 vagy 8), UBUNTU 18.04 vagy 20.04 LTS vagy HP ThinPro 7.1 operációs rendszer szükséges. A MacOS (10.13, 10.14, 10.15) operációs rendszer csak a fogadói oldalon támogatott. Hálózati hozzáférés szükséges. A szoftver a hp.com/ZCentralRemoteBoost webhelyről tölthető le.
[40] A HP Tamper Lock Ubuntu operációs rendszeren nem támogatott
[41] Az egyesült államokbeli EPEAT® regisztráció alapján az IEEE 1680.1-2018 EPEAT® szabványnak megfelelően. Az EPEAT®-állapot országonként eltér. További információért látogasson el a www.epeat.net webhelyre.
[42] A külső tápegységek, tápkábelek, kábelek és perifériaeszközök nem alacsony halogéntartalmúak. A vásárlás után bekerülő szervizalkatrészek nem feltétlenül alacsony halogéntartalmúak.
[43] Részletes információ a Linux® operációs rendszer/hardverek támogatásáról: http/www.hp.com/linux_hardware_matrix
[44] A többmagos technológia célja egyes szoftvertermékek teljesítményének javítása. A technológia használata nem feltétlenül jelent előnyt minden felhasználó és szoftveralkalmazás számára. A teljesítmény és az órajel-frekvencia az alkalmazások munkaterhelésétől, illetve a hardver- és szoftverkonfigurációtól függően változhat. Az Intel számozása, márkajelzése és/vagy elnevezése nem a nagyobb teljesítményt jelzi.
[45] Kétcsatornás mikrofon az opcionális webkamera és opcionális kifelé fordított mikrofon esetén.
[46] A HP Sure View Reflect beépített adatvédelmi szűrő opcionális funkció, amelyet a vásárláskor kell konfigurálni, és amelyet a fekvő tájolásban történő használatra terveztek.
[47] A Secure Erase a National Institute of Standards and Technology 800-88-as speciális kiadványában leírt „Clear” tisztítási módszerrel használható. A HP Secure Erase nem támogatja az Intel® Optane™ technológiát használó platformokat.
[48] HDMI 2.0b (különálló) vagy 1.4 (UMA).
[49] A HP Sure Recover Gen3 csak bizonyos HP számítógépeken érhető el, és a használatához nyitott hálózati kapcsolatra van szükség. A HP Sure Recover használata előtt az adatvesztés elkerülése érdekében készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról, adatokról, fényképekről, videókról és egyéb tartalmakról. A Wi-Fi használatával végzett hálózatalapú rendszer-helyreállítás csak az Intel Wi-Fi modullal rendelkező számítógépeken érhető el.
[51] A HP Sure Run Gen3 csak bizonyos Windows 10 Pro vagy Enterprise-alapú HP Pro, Elite és munkaállomás típusú számítógépeken, egyes Intel® vagy AMD processzorokkal érhető el.
[52] A HP Easy Clean használatához Windows 10 RS3 operációs rendszer szükséges, és csak a billentyűzetet, az érintőképernyőt és az érintőtáblát tiltja le, a portokat nem. A tisztítással kapcsolatos utasításokért tekintse meg a felhasználói útmutatót.
[53] A wattórában (Wh) mérhető tényleges akkumulátorkapacitás eltér a tervezési kapacitástól. Az akkumulátor kapacitása természetes módon csökken a tárolási időtartam, az idő, a használat, a környezet, a hőmérséklet, a rendszer-konfiguráció, a betöltött alkalmazások, a funkciók, az energiagazdálkodási beállítások és egyéb tényezők következtében.
[54] A Tile használatához Windows 10 szükséges. Egyes funkciók eléréséhez elő kell fizetni az opcionális Tile Premium szolgáltatásra. A csengetési funkció nem érhető el HP Zbook Fury G8 laptopokon. Windows 10 rendszerre a Tile alkalmazás a Microsoft Store áruházból tölthető le. A mobilalkalmazás az App Store és a Google Play áruházból tölthető le. A használatához iOS 11 vagy újabb, illetve Android 6.0 vagy újabb rendszer szükséges. További információ: https://support.thetileapp.com/hc/en-us/articles/200424778. A HP Tile addig működik, amíg az akkumulátor le nem merül.
[55] Intel® vPro®, AMD Ryzen™ Pro processzort vagy Qualcomm® processzort kell használni legalább SD850-nel, és 8 GB vagy több rendszermemóriát igényel. A védett maggal ellátott PC funkcióit gyárilag lehet konfigurálni.
[57] A processzor sebessége a maximális teljesítménymódot jelöli; a processzorok sebessége az akkumulátor működését optimalizáló módban ennél alacsonyabb.
[58] Az SD 7.0-kártyaolvasó SD 4.0-kártyák támogatására képes SD 3.0-s sebesség mellett, bármely SD 7.0-gazdaporttal. Az SD 7.0-kártya várhatóan 2021 végén jelenik meg.

A kívánt opció kiválasztása

Viszonteladók listája (az árak tartalmazzák az áfát)

Nincs találat