Visszáruk és követelésekVIII.A Termékek visszaküldése, jótállás, szavatosság


22.25.A Termékek visszaküldésének, továbbá a vételár és esetlegesen a szolgáltatási díj visszafizetésének módját és feltételeit a Viszonteladó határozza meg (beleértve a visszaküldés lehetőségének kizárását is).

22.26.A Viszonteladó köteles a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelő szabályzattal rendelkezni a Termékek visszaküldésének és a vételár visszatérítésének feltételeiről. A Viszonteladó köteles az általa alkalmazott ilyen szabályokat a Vásárlók részére elérhetővé tenni.


22.27.A Termékek visszaküldésére és a vételár (és esetlegesen a szolgáltatási díj) visszafizetésére vonatkozó minimumkövetelményeket a HP Marketplace jogosult meghatározni, amely minimumkövetelményeknek a Viszonteladóknak eleget kell tenniük és az általuk alkalmazott szabályoknak meg kell felelniük.


22.28.A Viszonteladók a Termékeket és a Viszonteladói Szolgáltatásokat minden esetben hibátlan, kiváló minőségben kötelesek a Vásárlók részére kiszállítani és átadni, illetve nyújtani.


22.29.A Termékek és Viszonteladói Szolgáltatások tekintetében a szavatossági és jótállási kötelezettségek minden esetben a Viszonteladót terhelik. A hibás Termékek/Viszonteladói Szolgáltatások tekintetében a Vásárlót megillető jogokat és terhelő kötelezettségeket, továbbá a Viszonteladó kötelezettségeit – a hatályos jogszabályi rendelkezésekkel összhangban – a Viszonteladó határozza meg. A Viszonteladó köteles a Vásárlót a Termékekre és a Viszonteladói Szolgáltatásokra vonatkozó szavatossági és jótállási feltételekről a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tájékoztatni, és ezt a tájékoztatást a Vásárlók részére elérhetővé tenni.


22.30.A Viszonteladói szavatosságra és jótállásra vonatkozó minimumkövetelményeket a HP Marketplace jogosult meghatározni, amely minimumkövetelményeknek a Viszonteladóknak eleget kell tenniük és az általuk alkalmazott szabályoknak meg kell felelniük.


22.31.A Viszonteladók kötelesek a szavatossági, jótállási ügyintézés érdekében a 18.4. pont szerinti ügyfélszolgálat elérhetőségét biztosítani.


Ügyfél vagyokKedves Ügyfelünk, amennyiben ön nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Viszonteladóval akitől várásolta a termékeket!


Felhasználó vagyok


Kedves Ügyfelünk, amennyiben ön nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük lépjen be!
Belépés