Üdvözüljük a HP Marketplace-en!


Minden, ami IT, a HP hivatalos online piacterének felületén!


Célunk, hogy mindent egy helyen megtaláljon a HP kínálatából a laptopoktól, PC-ktől, nagy teljesítményű munkaállomásoktól a nyomtatókon és tartozékokon át valamennyi IT kiegészítőig. Nem csupán termékeket kínálunk, hanem teljeskörű, személyre- és egyéni igényre szabható szolgáltatásokat is a kosárba tehet a megvásárolni kívánt termék mellé. Azért, hogy valamennyi IT igényt egy helyen kiszolgálhassunk, a HP mellett egyéb megkerülhetetlen IT brandek termékei és megoldásai is megtalálhatók az oldalon. A kosárfolyamat részeként dedikált partnereink szolgáltatás-portfóliójából is választhat, hogy ezzel is támogathassuk az új IT eszköz beszerzéséhez kapcsolódó munkafolyamatokat. Az új értékesítési felület a hazai kis- és középvállalkozások igényeit és IT szükségleteit hivatott kiszolgálni, így egyedi projektigények leadására is van lehetőség a felületen.Miért érdemes a HP Marketplace-en vásárolnia?


Hivatalos gyártói garancia akár 3 éves jótállással. 

Tudjuk, hogy egy esetleges meghibásodás milyen sok bosszúságot okozhat, és hogy ilyen esetén mielőbb újra használni szeretné HP eszközét, hiszen az üzlet nem állhat le. Fontosnak tartjuk, hogy ha garanciás ügyintézésre is lenne szüksége, akkor se kelljen emiatt hosszú hetekre nélkülöznie készülékét, és igyekszünk annak javítását már akár a bejelentést követő napon megkezdeni, szükség esetén helyszíni kiszállással.


Gyors és közvetlen szállítás - ingyen. 

A HPmarket.com felületéről megrendelt termékeket 48 órán belül kiszállítjuk rendeltetési helyére, Magyarországon belül. Ez azt jelenti, hogy ha 15:00 óra előtt rögzíti megrendelését, és teljesíti a vonatkozó fizetési megbízást, akkor a megrendelt termék már másnap kiszállításra kerül, ha pedig ezután, akkor az azt követő munkanapon. A kiszállítás összeghatártól és rendelési mennyiségtől függetlenül díjmentes. Fontosnak tarjuk továbbá, hogy a termékek szállításával a lehető legkevésbé terheljük környezetünket. Ennek érdekében termékeinket az értékesítő partnereink nevében eljárva közvetlenül disztribútori készletről szállítjuk, megspórolva ezzel a termék szállításából fakadó forgalmi és környezeti terhelés csaknem felét.


Minősített partneri kör. 

A felületre regisztrált értékesítő partnereink HP partneri státusszal és kiemelkedő szakértelemmel rendelkeznek, ezáltal biztos lehet abban, hogy informatikai beruházásait, munkaeszközei korszerűsítését vagy bővítését illetően egy igazán profi, tapasztalt, megbízható értékesítő csapathoz fordulhat segítségért.


Egyedi megoldások egyedi árazással. 

Ha nagyban gondolkodik, vagy egy különleges informatikai projektbe vágta a fejszéjét, egyedi ajánlatot is kérhet a felületen. Egyedi projekt árajánlat kéréséhez a konkrét terméktípusokat is összeválogathatja, de általánosan megfogalmazva is elmondhatja nekünk, hogy mire van szüksége tervei megvalósításához. Ez a projekt árajánlat kérés valamennyi regisztrált értékesítő partnerünkhöz megérkezik, így egy ajánlatkéréssel kérhet egyszerre ajánlatot valamennyi partnerünktől, hogy teljes partnerbázisunk szolgáltatásportfóliójából is válogathasson. Természetesen, ahhoz, hogy egyedi projektje minél előnyösebb megvalósításához egyedi ajnlatot kérjen, nem feltétlenül kell nagyban gondolkodnia – már két termék vásárlásától várjuk porjekt-ár igényét a felületen!


 Nem találja, amit keres?

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, és igyekszünk a teljes IT portfóliót minél szélesebb skálán elérhetővé tenni a felületen, így érdemes később is visszalátogatnia az oldalra.